JUNIOR POWER READING

Seminar brzog čitanja za djecu od 8 -12 godina “JUNIOR POWER READING” donosi niz dobrobiti koje mogu ostaviti značajan otisak na mentalnu percepciju čitanja i učenja u daljnjem životu vašeg djeteta.
Općenito je poznato da djeca u toj dobi formiraju svoje životne stavove i sustav uvjerenja koji će se reflektirati na daljnji tijek odnosa vašeg djeteta prema edukaciji.
Poznato je da u konvencionalnom obrazovanju mnoga djeca, zbog mnogobrojnih poteškoća s kojim je sustav suočen, formiraju negativan i neafirmativan obrazac prema učenju koji u kasnijoj fazi može stvoriti niz ograničenja i poteškoća u procesu učenja. Te poteškoće se manifestiraju nesvjesno kroz mnogobrojne unutarnje otpore, demotiviranost, nedostatak koncentracije te općenito u zauzimanju negativnog stava prema procesu učenja. S obzirom na koncept izvrsnosti i važnost kvalitetne edukacije koja je osnovni koncept selekcioniranja u modernom globalnom društvu iznimno je bitno da u tim ranim danima dijete razvije pozitivan odnos s učenjem.
Junior Power Reading  je vrlo bitan korak koji ne samo da vaše dijete uči kako brzo čitati i učinkovitije učiti, već čini i još jednu bitniju stvar: razvija duboki pozitivan odnos vašeg djeteta prema učenju u kojemu vaše dijete učenje povezuje s ugodom i veseljem. Sve to u bitnoj mjeri razvija sposobnost vašeg djeteta koja će ga usmjeriti prema izvrsnosti.

In Optimumov seminar brzog čitanja kojeg vode vrhunski pedagozi i koji je usavršavan tijekom svih ovih godina te dokazan u praksi, daje velike mogućnosti za razvoj vašeg djeteta.
Toplo vam preporučamo da upišete vaše dijete. Sve o seminaru i terminima upisa možete saznati klikom ovdje.

Za seminar JUNIOR POWER READING, u Zagrebu, predbilježite se ovdje.

 

 



Power reading - brzo čitanje

20 SATI ZA USVAJANJE BRZOG ČITANJA

Brzo čitanje je vještina koju um treba prihvatiti. Da bi ovladati s njom potreban je proces da bi se to dogodilo. Teoretski, tehniku možete usvojiti za sat vremena, ali da bi se ona implementirala u praksu potrebno je proći kroz metodičke korake implementacije i primjene. Naši educirani treneri s dugogodišnjim iskustvom na stručan... >Više

JUNIOR POWER READING

Seminar brzog čitanja za djecu od 8 -12 godina “JUNIOR POWER READING” donosi niz dobrobiti koje mogu ostaviti značajan otisak na mentalnu percepciju čitanja i učenja u daljnjem životu vašeg djeteta. Općenito je poznato da djeca u toj dobi formiraju svoje životne stavove i sustav uvjerenja koji će se reflektirati na da... >Više

Najčitanije