Junior power reading – seminar brzog čitanja za djecu

Junior Brzo čitanje je jedinstveni program za razvoj potencijala djeteta!

Junior Brzo čitanje je seminar namijenjen djeci od 8 do12 godina, a obrazovni program traje osamnaest sati baznog seminara.

Tokom seminara treneri obrađuju s djecom i školsko gradivo tako da kroz cijeli obrazovni program djeca uče: kako poboljšati koncentraciju, kako povezati gradivo, kako lakše zapamtiti te kako svladati gradivo koje im je teško ili nerazumljivo, a naglasak cjelokupnog čitanja i učenja je na mentalnim mapama.

U programu će se obrađivati ove tehnike: Osnove brzog čitanja za djecu, Strategije učenja i pamćenja, Pomoć pri učenju, Motivacijske tehnike, Tehnike koncentracije i fokusa.

Program prilagođava osnove Brzog čitanja za djecu kako bi im se olakšalo učenje i pamćenje.

 

OVAJ SEMINAR DJETETU OMOGUĆUJE UPOZNAVANJE OVIH TEHNIKA:


Osnove brzog čitanja za djecu

In Optimum Power Reading jedan je od najnaprednijih sustava čitanja do sada razvijenih u svijetu. Koristeći mogućnosti mozga na potpuno nov i vrlo jednostavan način, polaznici uče kako potpuno fokusirano i opušteno apsorbirati bilo koji pisni materijal. Kroz ovaj seminar djeca stječu osnove u skladu sa njihovom mogućnostima koje su vezane uz dob, tako da se rade vježbe za širenje vidnog polja i poboljšanje asocijacije te interpretacija, prolazi se kroz kompletne vježbe pripreme, što sačinjava: vježbe fokusa i izradu mapa za interpretaciju teksta. Ova vještina omogućava djeci da čitaju do 10 stranica u minuti.

 

Strategije učenja i pamćenja

Junior Brzo čitanje daje mogućnost upoznavanja tehnika naprednog učenja: kako funkcionira naš um, kako učiti manje, a pamtiti više i dugotrajnije, kako učenje pretvoriti u igru, kako je pamćenje povezano s kreativnošću, kako otkriti vlastitu kreativnost, razbiti predrasude o vlastitim sposobnostima, kako najnovija saznanja o mozgu i umu primijeniti u učenju i svakodnevnom životu i još mnogo toga što pomaže da se prošire znanja, postigne uspjeh u različitim životnim područjima te, možda i najvažnije, da se otkrivanjem svojih mogućnosti izgradi samopouzdanje.

 

Pomoć pri učenju

Učenje nije mučenje, učenje je zabava. Postoji niz metoda koje će Vašem djetetu omogućiti kvalitetniji i lakši pristup znanju. Prednost tih tehnika je što ih djeca mogu samostalno primjenjivati bez dodatne pomoći.

 

Motivacijske tehnike

Uhvatite li se često da “glumite klauna” kako biste svoje dijete motivirali? To uistinu nije potrebno jer postoji 40- tak načina motivacije i pretvaranja dosade u konstrukciju.

 

Tehnike koncentracije i fokusa

Kako biste se osjećali i Vi i Vaše dijete da ono svaki puta može biti u potpunosti fokusirano na ono što baš i ne voli raditi kao i na ono što voli? To više nije problem, Vaše dijete može naučiti 10 modela fokusa i zadržati svoju pozornost na onome što želi odraditi.

Po završetku svakog seminara polaznici su u mogućnosti polaziti Junior+ radionicu kako bi i dalje usavršavali stečene vještine.

 

 

 

Ulaganje:

– 1.000,00 kn

– 132,72 €

Tečaj 1 €=7,53450 kn

 

SVIM RODITELJIMA I ONIMA KOJI UPIŠU SVOJE DIJETE NA OVAJ SEMINAR
DARUJEMO IZNIMNO VRIJEDAN POKLON

 

Home study program , UMIJEĆE IMANJA NOVCA, vrhunski  program  koji  vam kroz “cutting edge” znanja i jednostavno primjenjive, vrlo moćne tehnike i procese to omogućuje, iznimno vrijedno znanje.

Junior Brzo čitanje Zagreb:

Voditeljice programa: prof. Adriana Žgalin

Mjesto održavanja:

 

Dinamika održavanja ljetni praznici:

Ponedjeljak, utorak i srijeda od 10:00-14:00 sati

Četvrtak i petak od 10:00-13:00 sati

Pauza: 10 minuta nakon svakog školskog sata

Informacije i predbilježbe: 098/379 801 radnim danom od 14-17 sati

E-mail: info@inoptimum.com

 

Opće odredbe

Seminare i coaching provode predavači i treneri In Optimum tima. Voditelji seminara i coachinga su visoko educirani te visoko trenirani stručnjaci iz oblasti In Optimuma. Svi seminari te coaching zadovoljavaju najviše svjetske standarde kako u programima tako i u provođenju istih. Svi seminari i coaching zadovoljavaju najviše etičke i moralne standarde.

Seminare ne mogu pohađati ljudi oboljeli od duševnih bolesti te epilepsije. Ukoliko osoba boluje od bilo koje kronične bolesti mora prethodno obavijestiti organizatora koji ima pravo od potencijalnog polaznika zatražiti potvrdu liječnika kojom se odobrava sudjelovanje na seminaru ili coachingu. Maloljetne osobe mogu pohađati seminar ili coaching uz prethodno pismeno ili usmeno odobrenje roditelja. In Optimum sva prava pridržana. 

Utisci polaznika