Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 07.06. - 08.06.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Učenje Power Reading metodom od 07.06. – 08.06.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uspjela sam shvatiti neke stvari koje nisam razumijela pri učenju (klasičnom). Kako sam mnogo puta pala taj ispit, imala sam odboj prema ispitu. Sada sam shvatila zašto sam pala mnogo puta i gdje sam griješila. Zadovoljna sam upotrebom mentalnih mapa koristeći ih u učenju. Zanimljivije i više je igra, a ne neki presing.
Tihana Džepina, studentica

Jako sam zadovoljan. Brže i kvalitetnije prolazim kroz gradivo i usvajam ga bez napora i sa zadovoljstvom i uživanjem. Preporučujem svim studentima. Investicija koja se brzo isplati.
Ivan Gašpar, dipl. ekonomist

Veoma učinkovita metoda koja će mi pomoći u daljnjem studiranju. Jednostavna. Zanimljiva.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sistematizirano, a na kraju postaje i zabavno. Ali treba upornosti & volje. Trenerica je ustrajna &nepopustljiva i to je ok za početnike.
Ivana Rimac, studentica

Učenje je zanmljivo, a učim rimsko pravo što je vrlo kompleksno gradivo pa mi ide nešto sporije od drugih. Drago mi je što se i nakon tečaja možemo sastati s profesoricom! Pohvala za to!
Tena Ivaz, studentica

Zadovoljan sam iako sam imao malih poteškoća u početku. Mislim da uz kontinuirano vježbanje mogu postići dobre rezultate.
Allbin Jusufi, student