Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 05.04. - 06.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Učenje Power Reading metodom od 05.04. – 06.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

„Učenje Power reading metodom“ mi je uvelike pomoglo da savladam u biti po mom mišljenju najveću prepreku u učenju, a to je sama odbojnost prema materiji koju učim, savladavanje straha prije svakog učenja te napade panike i omogućilo mi posve drugačiji pristup učenju. Nakon ovog tečaja učenje mi je postalo zabava, svakako preporučam svima koji su željni novih znanja i spoznaja.
Ana Pavić, upravni pravnik poreznog usmjerenja

U samo dva dana savladala gradivo za koje sam sigurna da bi mi trebalo najmanje tjedan dana dobrog učenja. Zadovoljna sam atmosferom i načinom rada te ovaj seminar preporučam svima koji žele „make time“! 🙂
Silvija Koračević, student

Vrlo sam zadovoljan. Pronašao sam način kako suhoparne informatičke podatke pretočiti u lako pamtljive mentalne mape. Vratila mi se volja za učenjem.
Predrag Prica, programer

„Nikad nam nije bila dana želja bez da nam je dana snaga da to ostvarimo.“ (ne znam autora). A ovdje su nam otvorili autoput prema želji za znanjem i informacijama.
Aleksandra Munjiza, liječnik kirurg

Sada sam sigurna da neću imati nikakvih poteškoća kod polaganja stručnog ispita.
Ivana Brebrić, dipl. inž. građevinarstva

Jako sam zadovoljan stvarima što sam naučio na ovom tečaju jer mislim da će mi puno pomoći u učenju i životu. Tečaj je bio odličan i to je to.
Tomislav Pavić, učenik

U manje od dva dana naučio sam ispit o kojem do sada nisam imao pojma.
Marko Rangelov, student

„Učenje Power reading metodom“ ispalo jako učinkovito. Nisam prošla previše stranica, ali točno znam što sam naučila.
Marika Kesar, dr. stomatologije

Upisala sam tečaj kako bih naučila primijeniti tehnike brzog čitanja na savladavanje stručne literature. Najveći uspjeh je što sam shvatila da učenje može biti zanimljivo, čak i zabavno ako se provodi na način koji nam je na ovom tečaju prezentiran. Najveća je zasluga na mentalnim mapama čija izrada, ako usvojite pravi način njihove izrade, olakšava i ubrzava ovaj mukotrpni posao učenja na tradicionalni način.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sviđa mi se ovakav pristup učenju i vjerujem da ću ga primjenjivati i nadalje. Posebno bih naglasila trud naše mentorice. Sve u svemu, vrlo korisno i ugodno iskustvo!
Nada Vuković, student

Čudo je da kod elektrotehnike dobijem opći pregled slika koje mi znače cijelu definiciju, a definiciju treba i ispričati od riječi do riječi, ako se i izostavi nešto to je nadopunjeno… Uglavnom, taj novi način učenja stvarno mi koristi i ne stvara mi muke i probleme već učim totalno opušteno i bez briga!!!
Kristijan Župančić, student

 

Upisi u tijeku