Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 13.10. - 14.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Napredne strategije učenja i pamćenja od 13.10. – 14.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Smatram da mi je pohađanje seminara bilo vrlo korisno. Već nakon dva dana naučila sam i primijenila kako lakše i brže učiti, a da to dugoročno zapamtim. Voditeljica seminara bila je vrlo susretljiva i odlično i stručno nas je vodila kroz seminar.
Andreja Svečak, profesor povijesti

Zaista korisno iskustvo za jačanje samopouzdanja u učenju. Učenje je bitno kroz cijeli životni vijek. Ovakvi seminari pomažu da nas ohrabre na tom putu i isprave utrte putove našeg lošeg edukacijskog sustava.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dinamičan, privlačan, zabavan je seminar kojem sam pristupio. Uz to upoznao sam drage, simpatične i zanimljive ljude i od njih, kroz izmjenu iskustva, dokazalo se da timsko-kolektivan rad mnogo znači i lakše se kroz njega i sa njim prebrode postojeće teškoće i dvojbe.
Robert Zlović, profesor

Prvi dan sam bila jako skeptična, jer smo počeli s malim tekstom, a ja imam jako opsežnu literaturu pa sam mislila da će to biti nemoguće primijeniti na moje knjige, no drugi dan su se predrasude razbile jer su mi asocijacije počele dolaziti same od sebe. Uglavnom, zadovoljna sam, ali i svjesna da ovo nije kraj nego da mi predstoji puno, puno vježbe.
Melita Ražić, studentica prava

Mislim da je tečaj vrlo koristan, puno sam toga novoga naučila. Tehnika je puno pa ih treba vježbati i naučiti izmjenjivati, ali sam kroz kratke vježbe spoznala da koriste pa ću uložiti trud da mi budu korisne i na ispitima.
Tihana Pandl, studentica

U početku ovog seminara sam mislila da neću moći, ali uz puno vježbe se sve može. Koristit ću to u učenju i nadam se da će mi pomoći, a i ići ću na Love 2 learn.
Ana Preis, srednjoškolka, gimnazija

Ovaj seminar mi je bio vrlo zanimljiv i mislim da će mi dosta pomoći, ali još moram dosta razviti, vježbati te tehnike. Saznala sam puno toga novoga i dobila uvid u drugačiji način učenja za koji mislim da će mi bit puno korisniji od prijašnjeg.
Nikolina Sabljić, student

Puno mi je pomoglo, pogotovo pamćenje godina i nekog drugog teškog gradiva. Imat ću puno više slobodnog vremena.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Prvi dan mi je bio katastrofa, jer sam možda izabrala početno uvodan tekst ili još nisam bila „u tome“, ali već danas ono što sam prošla znam veliku većinu iz samo prvog puta zahvaljujući asocijacijama, povezivanjem s objektima itd. zahvaljujem se dragoj Sanji koja je svojim entuzijazmom uljepšala tečaj i olakšala učenje.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je super, smatram da sam uspjela usvojiti neke nove tehnike i lakše mi je učiti i usvajati gradivo.
(po želji polaznika utisak je anoniman)