Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 22.09. - 23.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Napredne strategije učenja i pamćenja od 22.09. – 23.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo sa zadovoljna jer imam osjećaj da sam u kratkom vremenu puno toga naučila.
Jasminka Turčinov, učiteljica RN

Kao prvo profesorica Sanja Pešorda je genijalna!!! Tako jednostavno i uvijek s osmijehom sve objasni tako da sve izgleda kao igra a vrlo je moćno sredstvo pamćenja. Naučila sam puno novih tehnika pamćenja, neke sam već i prije primjenjivala ni ne znajući da su to „tehnike“ . trebam sad samo vježbati i sve će biti puno lakše nego do sad. Bravo!!!
Darija Jašić, upravna pravnica

Kao i sa svime u In Optimum sam i više nego zadovoljan i pun motivacije i želje za učenjem tj. poboljšanjem svog života u svakom smislu. Sincerely yours.
Krešimir Rogić, privatnik-student

Zadovoljan sam i ovim seminarom. Siguran sam da će mi pomoći u učenju i predlažem ga svima kojima je još učenje dosadno. Nakon što usavršim ove tehnike učenje će postati zabava.
Ivan Plehaček, učenik

Učenje ne mora biti mučenje. Dođite i upoznajte načine učenja kroz igru i bez napora savladajte ono što ste mislili da ne možete, a vjerujte možete! Svakom preporučujem ovaj seminar!
Hana Jeličić, web dizajner

Profesorica/trenerica je super. Zna objasniti, rado odgovori na svako pitanje, sve pojasni do kraja. Sada sam naučila neke tehnike koje prije nisam znala, a neke samo utvrdila. Na brzinu, super zadovoljna!
Jelena Filipčić, učenica

Tražim se još uvijek u svemu tome. Pozdrav.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Kao dijete sam nesvjesno koristio tehnike koje sam naučio ovdje. Ovo je seminar koji mi je svakako pomogao i jako sam zadovoljan.
Petar Petrović, student

 

Upisi u tijeku