Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 04.05. - 05.05.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Učenje Power Reading metodom iz Zagreba od 04.05. – 05.05.2013.  Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je odlična nadopuna čitanju, a mentalne mape su zanimljiv i šaren način učenja i ponavljanja. U svakom slučaju, korisnije i efektivnije od tradicionalnog čitanja.

Marija Kornelija Hrečkovski, studentica

Seminar je dobro osmišljen i voditeljica je super, vidjela sam da se može puno ali nisam baš zadovoljna svojim napretkom.

Maja Presečki, student

Broj strana koji sam znala obrađivat 3 – 5 sati, uz muku dosadu, velike pauze itd, sada prođem u mnogo*!!! manje vremena i to kvalitetnije. Zvučim kao teta sa TV prodaje, al ovaj put ovo je istina!

Nikolina Jurjević, studentica prava

Razvija drugačiji način mišljenja, definitivno je poticajno, korisno. Pomoći će pri učenju, uštedi vremena i boljem pamćenju

Barbara Matulić, studentica

Veoma korisna vještina.

Ivan Farčić

Ova metoda izgleda veoma učinkovita, no bolji ću komentar imati za mjesec dana kada položim sve ispite.

Zoran Bišćan, student

Odličan tečaj da se učenje učini lakšim i zabavnijim

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovo predavanje će mi koristiti i imam osjećaj da sam na predavanju naučio cijelu lekciju. Vjerujem da će mi ovo predavanje omogućiti da imam više vremena za stvari u kojima uživam.

Rene Niki Munjas, učenik

Marija Kornelija Hreckovski

Maja Presecki

Nikolina Jurjevic

Barbara Matulic

Ivan Farcic

Zoran Bišcan

 

anonimno05.05.2013

Rene Niki Munjas