Utisci polaznika Učenje Power Reading metodom seminaraZagreb, 12.07. - 13.07.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Učenje Power Reading metodom od 12.07. – 13.07.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Smatram da je ovaj način učenja vrlo stručan, pozitivan i inovativan te se nadam da će postati nezaobilazan dio u sustavu školstva.
Danijel Gašparović, student

Odlična tehnika koja mijenja pogled na učenje i uopće cjelokupno vrijeme koje sam prije utrošila na savladavanje bilo kojeg gradiva. Učenje djeluje puno zabavnije i doživljavam ga kao igru.
Ines Pavliša, studentica

Učenje je postalo zanimljivije!!!
Filip Krezić, učenik

Metoda je strašno dobra. Znači da zastrašuje, uništava i prelazi iznad toga i otvara pogled daleko iznad toga što smo vidjelo do sada.
Tomislav Mustač, zaštitar

U svakom slučaju vrlo zanimljivo iskustvo. Sada treba nastaviti s time.
Daliborka Ševeg

Ova metoda mi je pomogla da se usmjerim na meni neke nebitne stvari, a koje su uostalom bitne. S više treninga PR ću uspjeti u onom što si zacrtam da naučim bolje i kvalitetnije.
Jasmina Pavić, studentica

Kvalitetna edukacija, nastava i tehnike uz velik entuzijazam i pristupačnost trenerice pridonijet će osim brzog i konstruktivnog učenja i razvoju vašeg mentalnog sklopa.
Darjan Milutinović, student