Utisci polaznika Charisma Design seminaraZagreb, 20.04. - 22.04.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Charisma design koji su pohađali seminar 20.04. – 22.04.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

 

Charisma daje odličnu bazi i alat za daljnji osobni razvoj na područjima interakcije. Zanimljiv seminar koji slušaoca konstantno drži “budnim”.
Danijel Macanga, časnik HV

Definitivno zanimljivo i primjenjivo. Smatram da svaka osoba bi trebala ovaj seminar poslušati.
Ana Uršić, direktor tvrtke

Ovo je fenomenalno. Svako iskustvo i nova znanja smatram otvaranjem novih, velikih mogućnosti, no ovaj seminar mi je u prilično kratkom periodu povećao osjećaj samopouzdanja, sigurnosti i potvrdio postojanje mogućnosti uspjeha, stalnog i trajnog uspjeha… Predavanje je izuzetno poučno i zanimljivo, teorija s praktičnom primjenom i više je od mojih očekivanja. Hvala na tome.
Morana Matijašević-Berkić

Seminar je potpuno ispunio moja očekivanja. Uz primjenu naučenih komunikacijskih vještina očekujem pomake u načinu kako me ljudi u mojoj radnoj okolini doživljavaju i shvate koje su moje stvarne kvalitete. Veliko Vam hvala! Pohađanje seminara Charisma Design sam dobila u nagradnoj igri. Preporučit ću ga i drugima.
Mira Jurjević-Jakovac, dipl. ing. drvne industrije

Seminar je vrlo zanimljiv i cilj mi je primijeniti stečena znanja kako bih poboljšala uspješnost u komunikaciji s drugim ljudima.
Andreja Glumpak, dipl. informatičar

Fascinantno iskustvo koje će mi zasigurno pozitivno utjecati na život.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je izvrstan i svakako ću ga preporučiti. Izvrsno iskorištena tri dana, a bilo bi još bolje da ih je šest. Ispunjava većinu mojih očekivanja, a ona će se do kraja ispuniti početkom radionica na jesen, tj. barem se tome nadam.
Hrvoje Hančević-Grabić, direktor

U ova tri dana prošli smo opsežne teme primijenjene psihologije. Dobili smo uvid u osnove zakonitosti utjecaja na druge ljude, ali smo upozoreni da je to vrlo jako oruđe i da ga se ne smije zloupotrijebiti. Vrijeme na seminaru brzo prolazi i čovjek se osjeća ugodno. Predavač navodi primjere iz prakse, predavanje je jednostavno ( u smislu prenošenja znanja). U završnom govoru predavača primijenjene su sve tehnike (na nama) kojima nas je predavač učio. 🙂
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sjajan alat. Nakon usavršavanja kroz praktičnu primjenu postat će moćno. Ekipa sjajna, predavač izvrstan. Vrijeme provedeno na seminaru (20 sati) prohujalo u trenu.
Renato Čehok

Vrlo korisno i ispunjava sva očekivanja. Ovaj program toplo preporučam svima jer komunikacija je vrlo moćna i ukoliko se iskoristi na pravi način dostignuća su neograničena.
(po želji polaznika utisak je anoniman)