Utisci polaznika Power voice seminaraZagreb, 26.04. - 27.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Power Voice od 26.04. – 27.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj vikend je jedan od bolje iskorištenih vikenda koje si čovjek može priuštiti. Teorija, ali i intenzivna praksa vode nas kroz umijeće prezentacija i govorništva, tako da, prošavši seminar, zaista možemo reći da smo naučili nešto vrlo zanimljivo, ali i korisno. Vrlo korisno.
Roman Murr, liječnik

Kvalitetan voditelj, fantastičan „feedback”, 2 zanimljiva i dinamična dana, razbijanje ustaljenih obrazaca, „mogu” stav, glumljenje i igranje igara – čista 5. Mogućnost isprobati nove stvari :), uloga voditelja kao poticatelja i ohrabrivatelja – nemjerljivo, za sve ostalo tu je Master Card :).
Tomislav Hatlak, dipl. ing.

Seminar koristan za osobni razvoj. Primjenjiv za „početnike” i „napredne” govornike. Dva dana prođoše kao jedan sat. Ima li još? Tek smo krenuli.
Borka Rumiha, prof. defektologije

Jako sam zadovoljna, dobila sam ono po što sam došla. Teoretska znanja i puno vježbanja. Optimalan sklad teorije i prakse i puno prakse koja mi je dala sigurnost, otkrila mi moje mogućnosti i potencijale na kojima ću sad dalje raditi i usavršavati. Mogu samo dati sve pohvale, nemam zamjerki. 🙂
Maja Keleč, studentica

Seminar je puni pogodak. Jako sam zadovoljna svime što sam naučila. Ovo je definitivno jedan od najproduktivnijih vikenda u zadnje vrijeme. Seminar je koncipiran na kvalitetan i zanimljiv način-kombinacija teorije i kratkih vježbi je odlična jer razbija strukturu i dodaje dinamičnost učenju. Posebno su korisne vježbe u kojima se oslobađamo nekih uvriježenih okvira razmišljanja. Predavač je vrlo pristupačan i prijateljski raspoložen što dodatno pridonosi zanimljivosti i korisnosti seminara. Hvala! Bilo je super!
Darija Jurišić, studentica


Upisi u tijeku