Utisci polaznika Power reading seminaraZadar, 28.09. - 03.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Zadru od 28.09. – 03.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Polazak na seminar preporučila bih svakom, da bi se uvjerili u mogućnosti koje imamo, samo ih moramo potaknuti i početi koristiti. Vjerujem da će mi ovo što sam na seminaru Brzog čitanja naučila pomoći u daljnjem radu, gdje često moram pratiti i pročitati šumu propisa.
Dorjana Morožin, upravni savjetnik

Tečaj je ispunio sva moja očekivanja. Osječam znatno povečanje brzine čitanja te odlično pamćenje. Pročitao 5 knjiga u 3 dana. Ovo mi daje podstrek da nastavim čitanjem koje je sada puno ugodnije nego ono na klasičan način.
Antonio Babara, ekonomist

Jednom riječju izvanredno. Čitam puno brže, a uz mentalne mape brže i bolje pamtim. Seminar je izvanredan. Probajte.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj je bio odličan, zabavan, poučan. Smatram da će mi u mnogočemu pomoći, od posla, učenja, do čitanja iz razonode. Martina je bila odlična voditeljica, koja nas je svakim danom sve više motivirala. Hvala.
Terezija Radošević, voditeljica poslovnice turističe agencije

Interesantan povratak na početak učenja. Oduvijek sam brzo išla po tekstu i nerijetko se „gubila“ u priči, a sad sam naučila kako postići to da se uživim u svaki tekst i ubrzam čitanje, povečam razumijevanje i pamćenje.
Tatjana Jokić, financijska savjetnica

Tečaj se odvijao u vrlo prijatnom tonu, relaksirajuće, sa dosta malih inovacija. Osobnu nevjericu-da li ću savladati tehniku brzog čitanja ili ne-prevladao sam relativno dobrim rezultatom na kraju tečaja. Voditeljica-na svome mjestu, prijazna, educirana. Sve pohvale sa moje strane.
Armando Gorički, umirovljenik

Odlično iskustvo, super nova vještina. Samo što kratko traje tečaj…
Antonia Ivoš, učenica

Usprkos početnim problemima s tehnikom postigla sam dvostruku brzinu čitanja. Sada samo treba vježbati.
Irena Supičić Gospić, službenica

Tečaj brzog čitanja me jako zadivio i sretan sam što sam se uopće upisao na njega. Posebno sam sretan što sam ubrzao svoje čitanje. Ekipa je bila sjajna i svim snagama smo se trudili.
Lovre Šešelja, učenik

Tečaj je bio odličan, da nisam došao na tečaj zažalio bih, pozvao bih sve neodlučne neka samo dođu. Puno hvala što ste došli u Zadar.
Ivan Ćosić, učenika

Tečaj je vrlo OK, pročitao sam puno zanimljivih knjiga. Vještinu brzog čitanaja sam pohvatao te mi je zbog toga drago. U svakom slučaju „go“ brzo čitanje.
Krešimir Radoš, učenik

Jako sam zadovoljna tečajem brzog čitanaj koji će mi pomoći da lakše pročitam lektiru.
Marija Botunac, učenica

Odlična atmosfera, odlična ekipa, odlični rezultati, odličan predavač… Sve za pohvalu!
Ivan Sturnela, student

Tečaj mi se jednostavno svidio, nisam znao da je s tako velikom brzinom moguće tako veliko razumijevanje. Nastavit ću koristiti tehnike brzog čitanja.
Teo Morožin, učenik 8. razreda

Kao učenik O.Š. „gutao“ sam knjige i sam naučio brzo čitati. U fokus sam ulazio maštajući o predjelima koje nikada nisam vidio. Rijetko kada bih se pohvalio svojom brzinom čitanja, a i tada mi nisu vjerovali (čitati tako brzo da ne možeš pročitati ni prvo slovo riječi u rečenici). Na tečaju me zanimalo pamćenje pomoću mentalne mape. Svakome bi preporučio ovaj tečaj ne samo zato što je vrijeme novac.
Nenad Ćosić, državni službenik