Utisci polaznika Power reading seminara – MMTPRZagreb, 17.09. - 28.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja za Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka od 17.09. – 28.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Dočekao sam seminar sa velikom znatiželjom ali i malim strahom od neuspjeha, ali pokazalo se da je strah bespotreban te smatram da sam čak poboljšao i svoje pamćenje, a u največoj mjeri sam poboljšao svoju koncentraciju. Mislim da bi osobe svih profesija i životnih dobi mogle pronaći svoje interese u ovakvom iskustvu. Vjerojatno je takvom dojmu pridonijela visoka stručnost predavača.
Igor Camplin – MMTPR, poslovni tajnik

Na početku seminara sam bila dosta skeptična i znatiželjna. Mislila sam da je to nemoguće, ali sada kad sam završila moram priznati da sam ostala iznenađena i prezadovoljna sa brzim čitanjem.
Marija Viličić – MMTPR, tajnica pomoćnika ministra

Fenomentastično, u početku sam bila „nevjerni Toma“, ali pokazalo se da djeluje! Ljudi, stvarno djeluje! Kao studentici kroatologije puno će mi pomoći u čitanju lektire. Svakako ću i dalje koristiti tehniku brzog čitanja.
Sanja Koprek, studentica

Vrlo poučan seminar. Preporuka svakome, osobito učenicima i studentima. Osobito kod lektira, brzo i razumljivo čitanje.
Marica Božić – MMTPR, zrakoplovni specijalist

Jednom riječju fenomenalno, zabavno. Za predavača 3 puta hura.
Sanja Ljubić – MMTPR, viši stručni referent