Utisci polaznika Power reading seminaraKrapina, 15.06. - 21.06.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 15.06. – 21.06.2007. u Krapini. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Sve pohvale predavaču i školi In Optimum koji su mi omogućili da upoznam novu tehniku čitanja i učenja. Predavanja su vrlo zanimljiva, ugodna.
Milena Pavković, up. referent

Jako mi se svidjelo i bilo mi jako dobro. Zadovoljan sam postignutim.
Fran Klobučar, učenik

Bilo je dobro, zabavno, poučno. Kroz tečaj sam pročitao više knjiga nego prije tečaja.
Filip Majsec, učenik

Tijekom seminara čitanje knjiga mi je postalo puno zanimljivije iz tog razloga što mogu brzo pročitati neku deblju knjigu, npr. roman. Također sam se uvjerila da ta tehnika zaista djeluje, a uvelike pomaže pri učenju. Nije mi žao što sam ga pohađala i imam sve najbolje stvari za reći o njemu.
Korina Šlogar, učenica

Sad brže čitam nego prije, ali mislim da bi više trebali poraditi na objašnjavanju kako koristiti različite tehnike brzog čitanja.
Nikola Grđan, učenik

Veoma mi se svidio seminar Brzog čitanja. Vjerujem da će mi puno pomoći u učenju i u čitanju lektire, da ću se moći puno bolje koncentrirati na ono što radim. Uz pomoć seminara Brzog čitanja uspjela sam poboljšati koncentraciju, koja je zapravo i najbitnija. Taj seminar bih preporučila svima jer smatram da je veoma koristan i može puno pomoći, bilo u učenju ili čitanju neke knjige.
Tamara Kablar, učenica

Zajednička fotografija zadovoljnih polaznika s trenericom Marijom Bečić Šinković