Utisci polaznika Power reading seminara – “Konzum”Zagreb, 31.08. - 07.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja održanog za tvrtku Konzum od 31.08. – 07.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar je nešto što se mora proći i svakako ću nastaviti primjenjivati sve što sam na njemu naučila. U ovih osam dana tečaja sva moja skepsa je nestala.
Maja Keser – „KONZUM d.d.“, asistentica

Kvalitetno, stručno, odgovorno odrađeno. Mislim da će biti i ubuduće prilika za nastavak ugodnog i korisnog druženja. Puno sreće i uspjeha nadalje!
Adolf Čulek – „KONZUM d.d.“, dipl. oecc

Zadovoljan sam seminarom Brzog čitanja. Došao sam iz znatiželje i pomalo skeptičan, ali ovo je super i jedino mi je žao što se nisam prije uključio u to.
Tomislav Kralj – „KONZUM d.d.“, građ. tehničar

Moćno oružje za eliminiranje nepotrebnog gubitka vremena.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zanimljivo predavanje i vrlo korisna vještina. Seminar je za preporučit svima, posebno ako ne vjeruju da je moguće s razumijevanjem pročitati, kao što je bilo sa mnom u početku. Na kvalitetan način prezertiran je novi model čitanja i učenja.
Božica Šantalab – „KONZUM d.d.“, tehničar PT prometa

Vrlo sam zadovoljan seminarom jer sam otkrio nov pristup usvajanju znanja.
Hrvoje Zednik – „KONZUM d.d.“, informatičar

Jako sam zadovoljna sa seminarom Brzog čitanja i postignutim rezultatom. Došla sam iz znatiželje, nisam previše vjerovala u mogućnost brzog čitanja s razumijevanjem i pritom memoriranjem puno podataka, ali nakon završenog seminara znam da je to itekako moguće.
Sandra Ratković – „KONZUM d.d.“, dipl. oecc

Bez velikih očekivanja upisao sam se na ovaj tečaj. Već prvi dan me oduševio, a posljednji dan (kraj) bio je iznad svih očekivanja. Bravo za predavača, bravo za program. Hvala.
Miroslav Kučenjak – „KONZUM d.d.“, informatičar