Utisci polaznika Power reading seminaraKarlovac, 21.09. - 27.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Karlovcu od 21.09. – 27.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj je odličan. Puno pročitanih knjiga (10). Trenerica izvrsnig mogućnosti predaje svojih znanja. Optimistična i zna bodriti. Tečaj može koristiti u daljnjem životu i radu, uz svakodnevno treniranje brzog čitanaj.
Dražen Borovček, stručni referent

Jako mi se svidio ovaj tečaj i nadam se da će mi pomoći u učenju, a i u bržem čitanju knjiga. Zadovoljna sam s tečajem i drago mi je što sam sudjelovala u njemu.
Helena Smolčić, učenica

Naučila sam nešto novo, što sam do sad smatrala nemogućim. Hvala trenerici Antoneli na nesebičnom pomaganju i širenju pozitivnih misli.
Ivanka Vukelić, ekonomista

Ovome sam tečaju pristupila vrlo optimistično jer mi je kao studentu potrebna takva vještina koja bi mi olakšala učenje i uštedila vrijeme. Vjerujem da sam shvatila bit i na neki način savladala tehniku, ali kao i svaka druga vještina zahtijeva mnogo vježbe. No, tako se vježba naša upornost i samopouzdanje. Mislim da nisam izgubila vrijeme, jer i dalje sam veliki pobornik znanja.
Petra Beljan, student

Seminar otkriva nove dimenzije i budi u nama ono što već imamo, ali nismo znali. Vrlo je zanimljivo i motivirajuće naučiti tako korisne stvari. Broj sati mogao bi biti i mali veći (naravno, uz istu cijenu). Predavači bi možda, naglašavam možda, trebali imati analizirane podatke o različitim problemima prilikom učenja kako bi lakše individualno pristupali. Bili smo mala grupa (6 ljudi) i to bi bilo dobro da bude praksa. Na kraju – hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Nova iskustva. Preporučujem ga svima. Ugodna atmosfera, društvo, ljubazni voditelj. Tečaj može pomoći poglavito studentima i učenicima te ga istima preporučujem. Ugodno iskustvo. NAPOMENA: OBAVEZNO NASTAVITI VJEŽBU. DJELUJE.
(po želji polaznika utisak je anoniman)