Utisci polaznika Power reading seminara – Hrvatska Radio TelevizijaZagreb, 26.05. - 04.06.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje „Hrvatske Radio Televizije” od 26.05. – 04.06.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar organiziran VRLO PROFESIONALNO. Ispunio je očekivanja, naročito i zato što smo ga organizirali u našem prostoru i dobili na dragocjenom vremenu. Instruktorica Božena je super. Mišljenja sam da svi koji žele učiti i napredovati, bez obzira na godine trebaju u nekom trenutku svog profesionalnog života proći ovaj tečaj – ako to nisu učinili za vrijeme srednje škole ili fakulteta.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Nisam imao velika očekivanja, ali ni informacije o ovom tečaju, čak nisam imao ni predrasude kako bi tečaj mogao biti jako dobar ili loš. Nakon svega, oduševljen sam, ovo je za menen stepenica više za moj intelektualni napredak. Brzo čitanje ima smisla, koristit ću to i dalje. Super!
Amir Bečić, HRT

Smatram da je seminar koristan i doprinosi tehnici brzog savladavanja konkretne literature. Iako sam bio skeptik, išao bi rado još jedanput.
Željko Pale, HRT

Bila sam duboko uvjerena da se gubi ljepota čitanja. Na početku su mi uistinu izmicale neke stvari i u meni se javljao osjećaj da nešto propuštam. Kasnije sam uživala kao da „normalno” čitam. Imala sam osjećaj da sam knjigu pročitala „normalno”. Uživala sam.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Mislim da je tečaj bio koristan i da ću daljnjom vježbom savladati ovu tehnike.
Darko Belošević, HRT

Sve 5! Gdje ste bili prije dvadeset godina? Šteta što onda nisam znao za tako nešto. A voditeljica je stvarno posebna. 🙂
(po želji polaznika utisak je anoniman)