Utisci polaznika Power reading seminaraDubrovnik, 19.10. - 24.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Dubrovniku od 19.10. – 24.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Metoda brzog čitanja je uistinu očaravajuća i pruža nadu da se može postići nešto što izgleda nemoguće.
Davor Lucianović, akademski slikar

Seminar brzog čitanja ispunio je moja očekivanja. Brzina i razumijevanje pročitanog pomoći će mi u daljnjem čitanju. Nastavit ću razvijati brzo čitanje. Predavačica je odlična!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je odličan. Radna atmosfera također, a sve pohvale Martini Zebi kao odličnom predavaču koja je na vrlo stručan i kvalitetan način prenijela svoje znanje polaznicima seminaraw.
Sonja Muratti-Besjedica, dipl. pravnik

Na seminaru sam puno toga naučila, imaginacije, vizualizacije i fokus su me oduševili. Trenerica je bila odlična, pristupačna i profesionalna. Mislim da će mi koristiti i mentalne mape i tehnike učenja koje smo ovdje naučili.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Iznimno sam zadovoljna jednostavnošću i efikasnošću kojim se prolazilo kroz „gradivo“. Trenerica nam je olakšala u svom pogledima i bila otvorena i pristupačna što mislim da nam je svima olakšalo početne korake u „novom pogledu na život“. Živjela pšromjena percepcije.
Azra Grgac-Vuković

Bogatiji sam za jednu vještinu koja će mi zasigurno promijeniti život na bolje.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dojmovi su čista petica! Tečaj me natjerao da počnem izvlačit maximum iz sebe!!!
Maro Vučetić, konobar

Brzo čitanje je veoma dobro i bilo mi je veoma lijepo na tečajevima.
Petar Lončar, učenik

Jako sam zadovoljna seminarom Brzog čitanja, a pogotovo mentalnim mapama koje smo na seminaru naučili. Mislim da će mi jako pomoći u daljnjem učenju i usavršavanju. Sve pohvale predavačici Martini.
Ivana Nodilo, dipl. ing. grafičke tehnologije

U početku sam bio jako negativan i skeptičan. Teško mi je bilo ostajati u fokusu jer jednostavno nisam vjerovao. Nakon vodstva trenerice i stjecanja povjerenja te potpunog prepuštanja, fokus je postao jedna normalna stvar bez koje se ne može. Nakon što sam savladao fokus, počeo sam naglo napredovati i stvari za koje sam bio uvjeren da su nemoguće, postale su ne samo prihvatljive nego su se počele i događati tako da sam ostao iznenađen svojim mogućnostima. Ovo bi preporučio svima jer mi je olakšalo život i dovelo čitanje na jednu novu naprednu razinu.
P.S. Trenerice ne smiju biti tako zgodne. Opasno za fokus!!! ?
Ivan Lipanović, učenik

Unatoč početnoj skeptičnosti spoznao sam da je stvarno moguće veliko poboljšanje u brzini čitanja. Super sam zadovoljan tečajem i ubuduće ću vježbati da postignem još bolje rezultate i što veću brzinu.
Frano Težulat, administrator

Nešto novo za mene, vrlo korisno. Dosta toga olakšavajućeg u stvarnom životu. Profesorica, ali i cijela ekipa mi je super.
Mirjana Nera Jokić, administrator