Utisci polaznika Power reading seminaraČakovec, 11.05. - 17.05.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja održanog u Čakovcu od 11.05. – 17.05.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.
Vrlo razigrano! Vrlo korisno, oslobađajuće (iz nametnutih granica u percipiranju teksta) …
Igor Baksa, student

Izuzetno sam zadovoljna tečajem. Puno sam očekivala i puno dobila. Potrebno je daljnje vježbanje, a to dalje ovisi o meni samoj. Svaka pohvala trenerici na uloženom trudu na prenošenju znanja i vještine. Za ne povjerovat, al funkcionira.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljan sam postignutim rezultatom nakon sedam dana čitanja, ali se nadam da će se daljnjim vježbanjem rezultati još poboljšati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Vrlo sam zadovoljan prođenim tečajem i smatram da ću daljnjim vježbanjem postić bolje rezultate. Tečaj mi se svidio.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Opušteniji sam i slobodniji. Brzo čitanje je zakon. Treba puno vježbat.
Zoran Novak, elektroničar

Sa tečajem sam zadovoljna iako nisam zadovoljna svojim rezultatima. Predavačica je vrlo kvalitetno odradila svoj posao. Tehnike je vrlo lako prakticirati iako je na samom početku bilo zbunjujuće. Smatram da znanje sa ovog tečaja se razvija samom praksom svakog pojedinca, da samo vježbom budem postigla brzinu i povećala vidno polje.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Pošao sam na tečaj sa željom da povećam brzinu čitanja raznih stručnih časopisa i knjiga uz istovremeno zadržavanje razine razumijevanja. Znam da mi predstoji dugi put do tog cilja, a početak je izvrstan.
Primjedbe: organizirati mogućnost čitanja u Čakovcu ili Varaždinu poput onih u Zagrebu.
Velimir Sanjković

Bilo mi je zanimljivo i poučno. Možda je trebalo trajati dulje. Ostalo je bilo super.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Meni se na tečaju brzog čitanja svidjelo. Zadovoljna sam postignutim rezultatom i bez razmišljanja bi i drugima preporučila ovaj tečaj jer sam se uvjerila da djeluje.
Lea Krištofić, učenica