Utisci polaznika Power Reading seminara – AllianzZagreb, 14.01. - 18.01.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja  “Allianz” iz Zagreba od 14. 01. – 18. 01. 2013.  Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Kao i mnoge, seminar Brzog čitanja privukao me je prvenstveno zbog želje da unaprijedim postojeću brzinu i tehniku čitanja. Dobila sam puno više! Otvorio mi se je ponovo jedan novi svijet kojeg daju samo knjige a koji će ostati u…(nečitko).. s ostalim dijelovima mog života.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Naučila sam o načinu fokusiranja i o tome da moj um može činiti nevjerojatne stvari. Namjeravam sve iskušati.

Tina Šustić, pravnik

Seminar je u meni stimulirao isključivo dobre vibracije, tome je svakako pridonijela i odlična predavačica ali i ugodna i iskrena “ekipa” koja je upijala predavačevo izlaganje. Odlično!!!

Saša Fidri

Preporuka za svakog tko želi nešto novo dinamično i svrsishodno. Naučeno je primjenjivo u situacijama iz svakodnevnog života, ne samo brzo čitanje. Nauči vas usmjeriti pozornost potpuno u ono u što se upuštate s ciljem pronalaska mira odnosno fokusa.

Toni Ostoja

Seminar je zaista odličan, dobila sam puno više nego što sam očekivala. Uz izniman trud, energiju i emociju predavačice bez problema sam shvatila i primijenila pojmove fokus, vizualizacija, imaginacija i znatno poboljšala brzinu čitanja.

Vlasta Franov, dipl. ekonomist

Simpatično je koliko je sama tehnika jednostavna, a rezultat dođe sam od sebe.

Ana Pečenić

Zabavno, korisno, inspirativno. Atmosfera je bila ugodna, a Marina ima odličnu energiju.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Smatram da seminar brzog čitanja pomaže u daljnjem životu kako privatno tako i u poslovnom smislu te prilikom vlastitog školovanja.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Ja nije samo ono što drugi vide, ja sam ja zapravo ono unutar svoga tijela i to je ono što sam naučila – osvijestila

Po želji polaznika utisak je anoniman

Nakon početnog skepticizma vezanog za temu seminara dogodila mi se lijepa i ugodna promjena. Izrazito pozitivna. Mir s vama, pozdrav

Po želji polaznika utisak je anoniman

Izuzetno zanimljivo, znanje preneseno brzo, sa velikim entuzijazmom.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Seminar je jako zanimljiv i stečena znanja će mi sigurno koristiti u daljnjem osobnom i profesionalnom razvoju. Na početku seminara bila sam skeptična prema istom, no po završetku sam došla do toga da bih isti preporučila svakom. Želim vam sreću u daljnjem radu.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Nisam ovo očekivala, ali ipak vrlo zanimljivo, tjera te na razmišljanje. Ovo je bilo više od čitanja

Po želji polaznika utisak je anoniman

Seminar je ispunio sva moja očekivanja pa i više od toga. Znanja koje sam dobila poput bolje koncentracije, fokusa, pravilnog disanja pomoći će mi ne samo kod brzog čitanja nego i na poslu kao i u odnosima sa ljudima uopće. Seminar je za svaku preporuku. Vrlo sam sretna što se takvo nešto pojavilo u mome životu.

Melita Stipetić, dipl. iur.

 

anonimno

Tina Šustic

Saša Fidri

Toni Ostoja

Vlasta Franov

Ana Pecevic

anoniman 1

anoniman 2

anoniman3

anoniman4

anonimno5

anoniman6

anoniman 7

Melita Stipetic