Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 09.04. - 15.04.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje od 09.04. – 15.04.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja, čak i više od toga, usudila bih se reći osim same tehnike i svladavanja iste, omogućuje čovjeku da jako puno sazna o sebi, ljudima i njihovom ponašanju te zašto reagiramo na određeni način. Svakako bi preporučila svakom da ga završi ne samo da bi naučio brzo čitati nego da bi malo radio na sebi.
Maja Sep, administrator

Premda sam na tečaj Brzog čitanja krenula sa velikom dozom skeptičnosti, uspjela sam savladati osnove, a vjerujem da će sve ostalo (poput brzine) dolazi s vježbom. Vjerujem i da ću uz pomoć stečenih znanja moći brže i lakše pripremiti neki ispit. Preporučujem!
Mateja Mlinarić, studentica

Ove godine navršit ću 71 g. i naučila sam bar 3x brže čitati nego do sada. Moje društvo mi se pomalo podsmjehuje i pita – čemu će mi to, a ja uživam da brzo čitam i da ću se i pametnih i glupih tekstova načitati još brže u preostalom životu. Hvala vam!
Nives Boban, umirovljenik

Vrijedilo je truda.
Željko Pedišić, p.p.

Odličan seminar, svakom bi ga preporučio jer mi je promijenio način razmišljanja i na druge stvari osim samog brzog čitanja.
Jurica Zajec, student

Seminar je bio jedno veliko i zanimljivo iksustvo, ne samo o brzom čitanju, već i o nama samima. Svakome bih ga preporučila.
Sanja Kodrnja, prisjednik