Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 06.04. - 11.04.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Rijeci od 06.04. – 11.04.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Mislim da seminar brzog čitanja može pomoći u širenju naših vidika, odnosno prihvaćanju mogućnosti da postoji način da izgradimo sebe na drugačiji, bolji način… naravno da je ‘on’ (seminar) tu samo kao smjernica kuda bi trebali krenuti, a ostalo je na nama da li ćemo to prihvatiti i prakticirati (trenirati). – JA OSOBNO DA.
Tim, Rijeka

Zadovoljna sam seminarom i načinom na koji ga Marina vodi. Marinina energija ‘uvlači’. Sviđa mi se rad na fokusu i svjesnom ulaženju u alphu. Način da bolje upoznamo sebe, osvjestimo blokirajuća uvjerenja nastavimo dalje s lakoćom – u svim segmentima života. Pozitivno i pohvalno. Svakako bih preporučila, samosvjesnim ljudima, otvorenim za primanje novih informacija, koji su voljni raditi na sebi i mijenjati se na bolje. Hvala Marina, divna si, zračiš pozitivno. Zadovoljstvo je učiti od tebe.
Larisa Žgur, špediter

Ono što sam naučila i doživjela na ovom seminaru jednostavno se ne može opisati riječima… JEDNOSTAVNO TO TREBA OSJETITI… Marina nas je uvela u jedan novi, lijepši i izazovniji način života. Hvala i vidimo se na radionicama!
Martina Ranđić, maturant gimnazije

Brzo čitanje pomaže pri razumijevanju tekstova i pomaže pri pamćenju stvari.
Jan Stanković

Neki dijelovi su mi bili loši, ali sveukupno je bilo dobro. Primijetio sam da dosta brže čitam. Volio bih da sam mogao vrtiti papir, ali ništa.
Sebastian Turkalj, učenik

Meni se je ovaj seminar svidio jer sam naučila mnogo novih stvari. Ispunila si želju. Brzo učenje
Valentina Feranda

Seminar je ispunio i više od mojih očekivanja, bio sam skeptik vezano uz ovo, no seminar me potpuno razuvjerio te sam uvjeren da ću mnoge stvari s ovog seminara primijeniti u životu, ne samo čitanje. Svakako, vrlo rado ću preporučiti svima.
Igor Prosen

Odlično iskustvo, nove perspektive u radu na sebi, koje ću svakako primjenjivati u poslovnom i privatnom životu. Mislim da je ovo jedan početak da u sebi ponovno otkrijem ono što se godinama zanemarivalo i da radim na sebi i dalje.
Maja Tomažić, dipl. oec