Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 26.03. - 01.04.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje od 26.03. – 01.04.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je intenzivan, ali je zbilja neopisivo zadovoljstvo iskusiti kako se brzo mogu naučiti i koristiti tehnike brzog čitanja. Moja očekivanja su apsolutno nadmašena, korist od naučenog primjenjujem  i zaista je za svaku preporuku. Hvala na pruženom znanju i vještini.
Žaklina Šupica

Mogu ako mislim da mogu je bila jedna od glavnih misli voditelja. Čitam sigurno brže nego prije seminara. Ne 500%, ali znatno brže. Profesor je nadmašio sva očekivanja!! Kao posebnu vrijednost istaknula bih što smo se naučili koristiti mentalnim mapama za bilježenje pročitanog. Seminar bih preporučila jer otvara nove vidike i mogućnosti.
Verica Kovačević, dipl. oec

Seminar je bio izuzetno ugodan i prezadovoljna sam sa načinom na koji sam naučila čitati. Prezentacija tehnika brzog čitanja je bila izvanredna. Mislim da se voditelj trudio i pokazao nam kako brzo čitati, te sve pohvale entuzijazmu i kvaliteti prenošenja znanja i izuzetnoj strpljivosti i pokazanoj razini znanja. Prezadovoljna sam naučenim tehnikama, namjeravam ih dalje uvježbavati i primjenjivati i usavršavati.
Marijana Nikolić, studentica prava

Prenaporno
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Kada sam došla na seminar čitala sam jako jako sporo, a sada i do 7 puta brže. Izuzetno sam zadovoljna tehnikama predavanja, programom te samim rezultatima. Primjenjivanjem brzog čitanja čak mi je i razumijevanje bolje. Svima bih preporučila ovaj seminar. Ići ću i na seminar brzog učenja.
Natalija Salopek, PT-operater