Utisci polaznika Power reading seminaraPazin, 19.03. - 24.03.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Pazina od 19.03. – 24.03.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Dojmovi u skladu s očekivanjima. Željela sam savladati tehniku brzog čitanja, brzog pamćenja, kreiranja mentalnih mapa i želja mi se ostvarila. A ostvarilo se i puno, puno više neočekivanih, ali dobrih “stvari” – pod navodnicima zato što “to” zaista nema naziv. Primjenjivat ću tehniku i brzo učiti i čitati 🙂 Hvala puno!
Martina Bravar, pravnica

O seminaru sam saznala preko otvorenog predavanja i jako sam se zainteresirala. Malo sam se informirala preko interneta i odlučila poći na seminar. Nije mi žao. Fokus, fotokopiranje i sve što sam naučila pomoći će mi u životu i neopisivo sam sretna zbog toga. Zahvaljujem predavačici Marini Glujić što mi je prenijela znanje iz srca! Hvala!
Ingrid Ladavac, učenica

Naučio sam puno, ne samo o čitanju… Sve u svemu zadovoljan sam!!!
Kristijan Rudan, učenik

Mislim da je ovaj seminar fenomenalan. Veoma sam upoznao samog sebe i naravno naučio brzo čitati. Ovaj bi seminar preporučio svakom koji to istinski želi.
Leo Paulišić, učenik

Seminar mi se je definitivno, pogotovo zbog toga jer sam naučio kako se fokusirati, brže čitati i brže se smirit. Preporučam ga svakome.
Antonio Bančić, učenik

Oduševjena sam svim dobivenim znanjima (posebice fokusom) koja mi uvelike koriste u svakodnevnom životu; boljoj komunikaciji sa sobom i drugima, rješavanju emocionalnih odnosa i donošenju odluka.
Andrea Šuran, učenica

Seminar mi je jako, jako i jako koristio. Osim što sam ubrzala svoje čitanje, uspjela sam naučiti važnost fokusa i kako ući u njega. To će mi pomoći u svemu. Hvala Vam!
Lea Damijanić, učenica

Iznimno pozitivno iskustvo. Poboljšala sam koncentraciju, mogu se fokusirati na ono što radim. Definitivno, jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile i koje ću zauvijek pamtiti.
Maja Rabac, učenica

Seminar mi se jako svidio, nisam toliko puno očekivala. Zanimljivo je, poučno, zabavno i korisno.
Ena Smoković, učenica

Fokus i koncentracija. Mogu čitati bez obzira na okolinu bez da se dekoncentriram.
Emil Košeta, učenik

Ovaj seminar mi je pružio puno znanja, i to korisnog, koji će mi pomoći u daljnjem školovanju. Preporučit ću ga svima.
Roberta Rudan, učenica

Seminar mi se svidio. Osim što sam ubrzao čitanje i što sam se naučio fokusirati, naučio sam dosta o sebi općenito. Preporučio bih ovaj seminar svima.
Ivan Kišić, učenik

Seminar mi je jako pomogao. Važniji mi je dio zapravo bio poboljšati fokus nego uvećati brzinu svog čitanja (već sam prije brže čitala). U fokusu je sve lakše i ljepše i ovo je bilo jedno divno iskustvo koje bi svima najtoplije preporučila.
Deana Kotiga, učenica