Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 06.03. - 11.03.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 06.03. – 11.03.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Na ovom seminaru sam naučio puno novih stvari za koje sam siguran da će mi koristiti u daljnjem životu. Nastavit ću i dalje vježbati brzo čitanje jer znam da ću jedino na taj način uzdržavat znanje koje sam stekao na ovom seminaru. Preporučit ću ovaj seminar svima koji žele naučiti nešto novo o radu njihova mozga jer znam iz vlastitog iskustva da će im to znanje biti korisno. Iako je vrijeme brzo prošlo, imao sam osjećaj da je stalo i da se ništa ne događa osim brzog čitanja.
Anže Butinar, student

Jako sam zadovoljna sa seminarom. Ispunio je moja očekivanja i više nego što sam zamišljala. Svakome, kome je i najmanje stalo do vlastitog napretka, preporučujem ovaj seminar. Puno, puno lijepih stvari sam ‘pokupila’ na seminaru.
Dinka Dedukić, studentica

Jako sam zadovoljna i svakome bih preporučila jer mi je pomoglo u ‘stručnom’ dijelu, ali i dotaknulo dubine u meni za koje nisam ni slutila da postoje… osjećam se puno bolje u svakom pogledu. Marini veliko hvala i svako dobro u daljnjem radu i životu.
Nataša Kružić, dipl. pravnik

Zabavno, smiješno…jako moćno. Osjećam se drugačije. Kontroliram okolnosti, pamtim s lakoćom, opuštam se s lakoćom. Puno sam miorniji. Marina je zabavna, karizmatična, vesela, ali i ozbiljna…savršeno prenosi znanje. Užitak je bio iskusiti i osjetiti novo znanje.
Mario Stipaničić, menadžer (upravljanje ljudima)

Ostala sam očarana kad me prestao boljet želudac za vrijeme seminara, jer bi inače morala popit 1-2 tablete i bilo bi pitanje da li će prestat. Svidjelo mi se to što sam uvijek sretnija i opuštenija nakon seminara, a uz to i ostali ljudi su primijetili veliku razlike. Ponovno su mi se počele događati slučajnosti. U ovih dana koliko je to trajalo srela sam jako puno prijatelja koje jako dugo vremena nisam vidjela.
Lea Kršanac