Utisci polaznika Power reading seminaraPula, 20.02. - 25.02.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Puli od 20.02. – 25.02.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tabula rasa – prazna ploča… ovaj put neću previše razmišljati nego jednostavno ispisati svoju mentalnu mapu. Dojmovi su fantastični. Zadovoljna sam što sam bila polaznik i znam da je postojao razlog zašto sam baš ovdje i među ovim ljudima. Reći ću, tj. napisati samo jedno: “Zaista je sve moguće i treba se samo opustiti i biti pozitivan, jer to je ključ uspjeha-što god to Vama značilo. Pozitivnom vibrom ćemo privući ono što iskreno želimo.”
Amela Malagić, student

Na seminaru je bilo vrlo interesantno te sam naučila vještine koje će mi, sigurna sam, koristiti kako u poslu tako i u osobnom životu.
Tanja Štimac, dipl.oec.

Ispunilo je moja očekivanja, iako prije početka seminara nisam imao jasnu sliku kako ću to usvojiti. Pored same tehnike čitanja puno toga smo saznali o odnosima i uravnoteženju u svakodnevici. Ovo je samo upotpunilo i zaokružilo pročišćevanje koje sam započeo u bolnici krajem 2008. i početkom ishrane sirovom hranom. Hvala i vidimo se.
Zoran Bračić, el.tehničar-vozač

Na seminaru brzog čitanja sam naučila puno o sebi što nisam znala. Naučla sam se fokusirati, poravnavati i što je najvažnije, puno brže i lakše shvaćati ono što učim ili čitam. Također sanm naučila puno, puno brže čitati i stvarno mi je bilo dobro. Ovo mi je mnogo značilo i zahvalna sam gospođici Marini i samoj sebi što sam sve to uspjela u 5 dana. Hvala!!! 🙂
Roberta Pavletić, učenik

Dobro je društvo, trenerica je super, seminar je fenomenalan. Nadam se da ću imati vremena i mogućnosti ići i na druge seminare In Optimuma.
Filip-Domagoj Pačić, učenik srednje glazbene škole

Hvala Marina! Super je bilo i šteta da nisam došla ranije. Bilo je ugodno i korisno.
Tina Lupieri, MBA

Super je. Koristi u svakodnevnom životu.
Senada Sejto, dipl.ing.arh.

Jedno pozitivno i lijepo iskustvo. Upoznala sam zanimljive ljude i naučila puno toga novog o sebi. Hvala Marini!
Kristina Bašić, referent

Otvorili su mi se novi vidici. Hvala Marini. Bok!
Suzana Puhar Pavletić, oec.