Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 12.02. - 18.02.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 12.02. – 18.02.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je odličan za osobe svih dobi. Tehnika se savlada i o osobi ovisi hoće li prakticirati i usavršavati se. Interesantno je znati i moći pročitati knjigu u toku pauze od 30 min.
Adela Koprivnjak

Iako je bilo vrlo naporno, trenerica je sa izuzetnim žarom, prenašala sva svoja znanja tako da imam osjećaj da sam ponovno u školi na najdražem satu i da ne želim da prestane. Svidio mi se i način prenošenja znanja kao i grupa! Hvala!
Biserka Nežić, odgajatelj

Tečaj je odličan, nadmašio je moja očekivanja. Oduvijek sam bila veliki ljubitelj knjige, no zbog obaveza sam knjigu zapostavila i zamijenila je oblicima razbibrige koji su zahtijevali manje vremena. Sada sam sretna jer si ponovno mogu priuštiti uživati u čitanju. Ne znam što očekivati što se tiče stručne literature, no ako tu i ne bude značajnijeg napretka (u što ne vjerujem) također ću biti izuzetno zadovoljna.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jednom riječju izvrsno. Prekrasno i korisno iskustvo.
Iva Prpić, liječnica u mirovini

Preporučujem svima!
Stefani Kovačević, učenica

Treba otići!!!
Margareta Brodić, učenica

Brzo čitanje je jako korisna stvar i svima bi ga preporučio.
Rene Rizvić, učenik

Tehnika brzog čitanja je vrlo korisna i svakom bi to preporučila!
Dora Bulić, učenica

Tečaj brzog čitanja jako mi se sviđa i mislim da mi je već u ovih 6 dana puno pomogao ne samo u čitanju nego i u učenju. Korisno je završiti ovaj tečaj za svakoga tko voli čitati ili puno ćeta zbog prirode posla…
Barbara Čuk, studentica

Odličan i intenzivan seminar. Kao i za svaku vještinu, potrebno je mnogo treninga i vremena da bi postigli željene rezultate. U svakom slučaju, tko želi naučiti brzo čitati, kada prođe ovaj seminar to će i moći.
Branimir Špiljak