Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 12.02. - 17.02.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Rijeci od 12.02. – 17.02.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zadovoljna sam sa tečajem jer daje novi uvid u način ljudskog promišljanja, djelovanja i postojanja općenito. Pomaže nam da usvojimo tehnike samokontrole, opuštenosti i bolje koncentracije koje se onda mogu implementirati u sve sfere našeg djelovanja. Uče nas da cijenimo sebe i lakše se odupremo negativnostima koje nas spječavaju u postizanju ciljeva. Dobili smo uvid u nove tehnike učenja i usvajanja znanja. Trebalo bi ovakve tehnike učiti od osnovne škole.
Mari Rončević Filipović, liječnik

Od kuda krenuti… Čitanje je određeni izazov, međutim, ovdje sam osim tehnike/vještine usvojila i određenu sigurnost ili potvrdu u naše sposobnosti uma (u sebe). Iznimno sam zadovoljna nivoom znatiželje i znanja naše drage predavačice Msarine, koja je ovaj seminar učinila – POTPUNIM! 🙂 Hvala.
Ivana Butković, student

Bilo je lijepo družiti se i naučiti nešto novo u ovih par dana. Nikad nisam pomislila da postoji i tečaj brzog čitanja. Nadam se da ću ubrzat svoje čitanje. Hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi se jako svidio. Puno toga sam naučila i vjerujem da će mi pomoći u daljnjem učenju. A najviše mi se svidjela učiteljica Marina.
Isabella Crljenko, učenica

Zanimljivo, tečno predavanje uz maksimalno angažiranje Marinino. Isijava osjećaj da sve to radi s ljubavlju i potpunom predanošću što dodatno uljepšava tečaj koji mami za ponovni susret s njom.
Lidija Blažić, profesor, samostalni sistem analitičar

Seminar mi se jako svidio. Stekla sam korissnu vještinu koju ću koristiti i u budućnosti. Uz brzo čitanje stekla sam i mnoga druga znanja na kojima i dalje želim raditi!
Bernarda Bertolini, predstavnik prodaje