Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 15.06. - 21.06.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 15.06. – 21.06.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar djeluje! Iznenadila me ne samo brzina, nego i kvaliteta pročitanog. Naučila sam kako se fokusirati te kako sebe i druge zainteresirati za knjigu koja nije po mom izboru. primijenit ću vještinu i znanje u radu na sebi kao i u svom radu u učionici.
Daria Zadravec, predavač engleskog jezika

Na seminaru sam upoznao zanimljive tehnike koje će mi svakako dobro doći u budućem radu. Svakako se osjeti napredak u vještini brzog čitanja, fokusiranju i svim ostalim djelatnostima koje smo ovdje radili. Upoznao sam nove i zanimljive ljude. Radio sam nešto nesvakidašnje. Sve u svemu: bilo je OK.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi je, na moje iznenađenje, uvelike pomogao i otvorio druge vidike. Došla sam na seminar s očekivanjem i spoznajom da ću sigurno nešto naučiti. Ovih 7 dana bilo je zahtjevno i tražili su dosta koncentracije i strpljenja, ali sam uistinu dosta toga naučila. Ne samo kako „brzo“ pročitati knjigu, nego i to kako dugotrajno zapamtiti važne podatke. Ovaj seminar mi je pomogao i pokazao mi da ovu tehniku mogu primjenjivati na mnogim područjima: kada učim, čitam neke dugačke članke, kada trebam nešto brzo pročitati kako bi otprilike znala o čemu se radi… veoma sam zadovoljna!
Marijana Ljubičić, studentica/novinarka

Na tečaj sam došao sa velikom željom da naučim brzo čitati, ali i zbog reklame za stranicu In Optimuma na Internetu stekao sam dojam da će ti ići vrlo lako. Na tečaju sam naučio da je to sasvim nova tehnika koja nam je predstavljena kroz vrlo naporan rad (čitanje 12 knjiga u 4 dana). Je da tek sad predstoji puno vježbanja da bi tehnika dala očekivane rezultate. Na osnovu uloženog truda i načina rada, nemam razloga ne vjerovati svojoj trenerici da će se uloženo isplatiti!
Tihomir Varga, inženjer kemijske tehnologije

Tečaj mi je pomogao u koncentraciji (fokusiranju) na knjigu. Puno brže čitam, a i više podataka popamtim nego klasičnim čitanjem.
Ivan Vukšić, učenik

Na seminaru brzog čitanja sam naučila kvalitetnije čitati knjige i više podataka zapamtiti uz pomoć mentalnih mapa. Tečaj je super i mislim da će mi jako pomoći u daljnjem školovanju. Ovaj tečaj bi stvarno svima preporučila. Trenerica Kristina mi je jako pomogla u savladavanju tehnike brzog čitanja.
Dora Vrbanek, učenica

Mali korak za čovječanstvo, veliki korak za mene!!! Nisam naučio samo brzo čitati nego i kako poboljšati svoje mogućnosti, kako se koncentrirati i kako jednostavnije učiti. Sad sam ko Printer. 🙂
Jasmin Gršić, keramičar-pećar

Bilo mi je lijepo i nadam se da ću dolaziti.
Dijana Gluhak, učenica

Mišljenja sam da seminar zadovoljava moja očekivanja. Stručna prezentacija tehnika brzog čitanja su vrlo dobra. Iako sam došla sa dosta predrasuda moram priznati da su ona raspršena i sa sigurnošću ga mogu i hoću preporučiti drugima.
Katarina Kraljić, medicinska sestra

U početku nisam vjerovala u „Brzo čitanje“, ali sad sam se potpuno uvjerila da je to moguće i vrlo sam zadovoljna s time.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sretan sam što već sad znam da sam preskočio učenje i srednju školu, i s obzirom, i s koncentracijom i s boljim pamćenjem. A u svemu tome me još veseli činjenica da stvarno osjećam da mogu još jako, jako puno napredovati.
Tihomir Faletar, građ. tehničar