Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 30.01. - 04.02.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Rijeci od 30.01. – 04.02.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako je lijepo osvijestiti svoje potencijale i znati da je zadovoljstvo u nama samima. Bilo bi super kad bi se ovakav način rada prakticirao u školama i kad bi bio poznat i dostupan većem broju ljudi, a ja ću tome doprinijeti preporukom svima u mojoj godini. Znam da će mi stečeno znanje koristiti i jedva čekam da počnem vježbati ovo što sam ovdje naučila. Marina me zbilja oduševila, nikad nisam lakše slušala predavanje.
Jelena Mičetić, student

Došao sam s namjerom da naučim brzo čitati, a naučio sam neke vrlo važne stvari za kojhe nisam do sada znao. Da sam ovo prošao prije četrdeset godina, život bi mi sigurno bio daleko kvalitetniji i konstruktivniji. Ovo ću preporučiti svim svojim bližnjima i suradnicima.
Ivan Tokić, poduzetnik

Kroz ovih 6 dana naučio sam tehniku brzog čitanja. Predavanja su bila vrlo ugodna i kvalitetna. Nije se baziralo samo na učenju tehnike brzog čitanja već i na istraživanju samog sebe.
Marko Miš, student

Na brzom čitanju bilo mi je super!!! I mogu reći da sada brže čitam i sada puno bolje čitam!!!
Dora Čabrijan, učenik

Savršeno poboljšana koncentracija i fokus pri čitanju i životnim situacijama. Puno novih pozitivnih iskustava. Vidimo se na radionicama.
Petra Blažić, grafički dizajner