Utisci polaznika Power reading seminaraKarlovac, 22.01. - 28.01.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 22.01. – 28.01.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar držim vrlo korisnim i interesantnim. Seminar-tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja i rado ću ga preporučivati prijateljima, poznanicima i suradnicima na poslu.
Gordana Lipšinić, mr.sc.-dipl.ecc

Predavač je u potpunosti opravdao moja očekivanja, tako da nije izostao niti uspjeh, po mojoj procjeni. Metoda je efikasna, ali krajnji uspjeh ovisi i o svakom pojedinom polazniku, njegovim očekivanjima i uloženom trudu.
Ivan Butorac, direktor

Vrlo impresivno iskustvo koje je razlogom da je jedan „nagovoreni“ sudionik postao obožavateljem ove vještine!!! Bravo!
Stjepan Lipšinić, projektant

Iskustvo koje mi je proširilo vidike, otvorilo mi oči. Potpuno sam oduševljena i u potpunosti ću iskoristiti tehniku (za koju sam mislila u početku da je nemoguće svladati) i preporučiti svima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Smatram da je tečaj vrlo dobro organiziran. U početku sam imala osjećaj „pa to mogu i sama se sjetiti“, ali da je tako, već bi se sjetila. Tečaj mi je vrlo koristio jer ću sad pročitati više knjiga i naučiti veće gradivo u kraćem roku. Sasvim sam zadovoljna tečajem i nimalo ne žalim što sam ga platila iz vlastitog fonda.
Ines Poljak, učenica srednje škole

Prof. N. Matovina Hajduk na impresivan način nam je (grupi) otvorila sasvim novi svijet u ostvarenju većih potencijala čitanja, učenja, ali i drugih mogućnosti koje sam dobila kroz taj seminar. Omogućilo mi je da se fokusiram u potpunosti na ono što radim (primjenjivo na sve). Eh, da mi je taj seminar bio dok sam studirala… Hvala.
Ljiljana Škerl, terapeut