Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 07.01. - 12.01.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 07.01. -12.01.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Više sam nego oduševljena rezultatom tečaja kao i činjenicom da svi mi polaznici tečaja, uključujući i osnovnoškolce, čitamo više-manje jednakom brzinom, koja nam je do prije tjedan dana bila nezamisliva, a nakon toga baratamo detaljima koje vjerojatno ni standardnom metodom čitanja ne bi registrirali.
Petra Agnesi Majpruz, magistar farmacije

Seminar mi se jako, jako dopao, rezultati su vrlo brzo vidljivi (moj sin koji je četvrti razred i paralelno sa mnom je pohađao seminar za juniore je prvi puta u životu nakon seminara sam pročitao lektiru i to u dva dana). Meni osobno je ovaj seminar bio jako zanimljiv i koristan – osim što sam opazila da sam u tekstu koji sam pisala na kompjutoru napravila puno manje grešaka nego inače i odmah sam ih uočila, otkrila sam da sam nekim kolegama prvi puta zapazila boju očiju iako već podosta godina radimo zajedno. Napokon ima nade za toranj knjiga pored mog kreveta.
Jasna Čižmek Tarbuk, nastavnik, koreograf

Stručni predavač izuzetno pozitivne energije i entuzijazma prenijeti svoju vještinu polaznicima učinili su ovaj seminar izuzetno pozitivnim iskustvom, a stečena vještina izuzetno vrijedna za daljnji život. Očekivanja koja sam imao prije seminara uvelike su nadmašena!
Zoran Hajster, dipl.ing. elektrotehnike

Moji dojmovi su sve u svemu odlični. Jako mi se svidio seminar koji me naučio raznim tehnikama boljeg pamćenja i bržeg čitanja.
Luka Marić, učenik

Seminar mi je bio odličan. Mislim da će mi brzo čitanje puno pomoći. Sve je odlično pojašnjeno i razumljivo. Seminar je fora.
Josip Strnad, učenik

Seminar mi je puno pomogao i jako sam zadovoljna sa onim što je bilo prije i koliko je sad. Zadovoljna sam s onim što sam postigla.
Lea Bošefski, učenica

Moji dojmovi su odlični u svim aspektima ovog seminara brzog čitanja i vrlo mi je pomoglo i pomagat će mi sigurno još dugo, dugo vrijeme.
Bruno Sinković, učenik

Seminar brzog čitanja bio je super i mislim da će mi pomoći u daljnjem učenju i čitanju.
Dorijan Strnad, učenik

Seminar mi je bio izuzetno zanimljiv, naučila sam dosta novih stvari. Jako mi je drago što sam pohađala ovaj seminar.
Sunčica Guca, učenica