Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 04.01. - 09.01.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Rijeci od 04.01. – 09.01.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar me ugodno iznenadio. Nisam očekivao ništa slično no potpuno sam zadovoljan seminarom. Svijestan sam svojeg napretka te bi preporučio seminar svakome pa čak i onima koji nisu u nikakvom sistemu obrazovanja jer brzina i lakoća koja se stekne vježbom na seminaru je impresivna. Siguran sam da će mi pomoći u daljnjem obrazovanju a i ne samo učenju na faxu nego već i svakidašnjem životu.
Andro Hrvatin, student

Tečaj je odličan! Fokus je glavna stvar koja mi se tu svidjela i promijenila puno toga. Sad treba samo nastavit vježbati da to postane normalna stvar.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dobila sam puno, puno više informacija od očekivanog, sreća je što postoje ljudi kao Marina koji nam daju toliko znanja i koji nas mogu držati u fokusu. Fokus je otkriće za mene. Hvala!
Ksenija Đurić, astrologinja

Seminar je dobro koncipiran. Kako prolazi shvaća se da se ne radi samo o brzom čitanju već o jednom novom načinu kako možemo sagledati samog sebe i naše mogućnosti – mogućnosti našeg uma. Preporučio bi ga svakome.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dobra ekipa, dobar ambijent, odlična glazba. Trenerica Marina je „ultra“, a znanje je svakodnevno primjenjivo. Tek sad počinje pravi „trening“ kad ostanemo sami sa sobom. Hvala!
Vesna Samsa, ekonomist

Iskustvo koje sam ovdje stekla, mislim da ću još dugo pamtiti. Neki unutarnji mir, duševno zadovoljstvo koje se riječima ne može opisati, a uz sve to svaladal sam i tehniku brzog čitanja koju ću sigurno koristiti i primjenjivati i u privatnom životu.
Romana Matešić, učenica

Zanimljivo i poticajno. Seminar otvara više pitanja nego što daje odgovora.
Nikica Rendić, prof. u srednjoj školi

Seminar brzog čitanje je vrlo koristan u svakom pogledu. Naučio sam puno više od „brzog čitanja“ i mislim da ću to početi primjenjivati u svakodnevnom životu.
Dorijan Leko, učenik