Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 06.11. - 12.11.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 06.11. – 12.11.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja, dobila sam točno ono što sam očekivala. Istodobno sam i uživala i dosta toga naučila. Preporučit ću ga svima koji vole čitati, a nemaju puno vremena. Nadam se da će meni pomoći prilikom učenja. Namjeravam sljedeće godine proći seminar brzog učenja putem brzog čitanja.
Dubravka Martić, diplomirani socijalni radnik

Potencijalno vrlo korisna vještina, ali tek mi sada postaje jasno koliko je treba vježbati. Nadam se da ću ustrajati. Stvarno mi se čini vrijedno truda.
Judita Cuculić, ekonomist

Korisno za čitanje “lakog” štiva. Ništa bez samostalnog rada u miru nakon tečaja – poticajno za usavršavanje korištenja mentalnih mapa.
Goran Nidogon, dipl.ing. agronomije

Korisno je to što doma vjerojatno ne bih prisilila se da čitam ovako 6 sati u komadu i vježbam. Iako možda nema potrebe da seminar traje toliko jer je sve stvar vježbe, ali vi znate najbolje, pa vjerojatno sve ima svoje razloge!
Helene Miloloža, studentica ekonomskog fakulteta

Ugodno meiznenadila susretljivost i simpatičnost voditeljice i opuštena atmosfera u kojoj smo radili. U svakom slučaju sam proširila svoje osobne “vidike” i nadam se da će mi ovaj tečaj brzog čitanja koristiti u daljnjem napretku kroz život.
(po želji polaznika utisak je anoniman)