Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 16.10. - 22.10.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 16.10. – 22.10.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Iako sam u početku bila skeptična, oduševila me jednostavnost i lakoća seminara. Sigurna sam da će mi ova znanja pomoći ne samo prilikom čitanja već u svakom segmentu života. Nikada se nisam tako dobro zabavljala, a pritom naučila nešto ovako bitno.
Mirka Šafarić, studentica

Seminar mi je bio super, i uu to što sam naučila brzo čitati seminar je bio puno više. Stekla sam puno novih znanja za koja smatram da će mi puno koristiti, samo treba vježbati. Naučila sam biti koncentriranija na ono što radim, i to odmah ima veći učinak. Marina je odlična trenerica i na jako dobar način prenosi svoje znanje, vesela i simpatična.
Vanja Saratlija, diplomirani pravnik

Pomoglo mi je većinom vezano za koncentraciju, a tik uz to izvježbat vještinu brzog čitanja.
Bojan Bezmalinović, student

Mislim da mi tečaj brzog čitanja nije koristio samo u smislu čitanja nego u cjelokupnom smislu života. Mislim da će mi čitanje puno pomoć tijekom cijelog života. I sad na kraju žao mi je ostavit ljude s kojima sam naučio ponešto o životu. Iskreno vam hvala. Hvala Marini Gluić. Hvala cijelom „In Optimumu“!!!
Andrija Šimić, učenik

Jako sam zadovoljna programom i stečenim znanjem. Pomoglo mi je u čitanju, učenju, odnosu sa priojateljima, roditeljima, profesorima. Seminar bih preporučila apsolutno svima.
Iva Bartolić, učenica

Super! Odlično! Preporučam svakome! Hvala Marini Gluić (mom velikom učitelju) što me je naučila biti u fokusu i što me je ovim predavanjem vratila u djetinjstvo – ono djetinjstvo u kojem sam bio cijelo vrijeme u fokusu i alfa stanju!
Robert Hrenić, ekonomist