Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 09.10. - 15.10.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 09.10. – 15.10.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo korisna vještina vrijedna uloženog novca. Na ovom seminaru svatko može naučiti nešto o sebi uz, naravno, kako brzo čitati. U današnjem svijetu ubrzanog ritma, vještina brzog čitanja može biti samo korisna, a ovaj seminar uči nas uz i kako se opustiti i fokusirati, što mnogi ljudi ili ne znaju ili zaboravljaju raditi. Za učinkovitu brzinu važno je biti staložen, smiren i fokusiran, a inoptimum mi je pokazao kako.
Darko Blagojević, student

Kad sam prvi put čula za brzo čitanje bila sam skeptična i mislila sam da tako nešto nije moguće. Kad je moj brat završio tečaj bio je jako zadovoljan pa sam ja možda i počela previše očekivati, da će sve doći samo od sebe. Mislila sam da ću moći samo preletjeti knjigu i baciti pogled na gradivo i sve zapamtiti. Ipak je potrebno vježbe, najteže mi je fokusirati se. Mislim da bi mi bilo teško na ovaj način čitati neku složeniju knjigu, kratke i jednostavne knjige se mogu pročitati prilično lako. Također, ne mogu brzo čitati neku stručnu literaturu ili gradivo iz škole, nego mislim da mi to koristi kod brzog ponavljanja nečega što sam već klasično naučila. Vjerojatno trebam još dosta vježbati da bih to mogla…
Lara Verttberg, učenica

Iako sam prije seminara znao dosta o brzom čitanju, dobio sam neka nova saznanja, posebno što se tiče pripreme. Zadovoljava me profesionalnost seminara u izvedbi, isto kao i popratni materijali. Krećem s pozitivnim dojmovima u svijet brzog čitanja. Slova i riječi, čuvajte…progutat ću vas!
Leonard Mesarić, student