Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 28.08. - 03.09.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 28.08. – 03.09.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Definitivno nešto što će puno pridonjeti kvaliteti života, ne samo vezano uz samo čitanje. Daje poticaj za daljnji rad na sebi i ulaganje u stjecanje dodatnih vještina.
Nataša Brajković, vizažistica

Uvjerenje da je brzo=površno raspršilo se za čas uz ležeran pedagoški pristup svakom pojedincu, samouvjeren pristup i vodstvo dobro educirane trenerice. Drago mi je da imamo priliku održati kontakt. Hvala!!!
Ljerka Jurčić, knjigovođa

Seminar brzog čitanja mi se svidio i mislim da će mi puno u učenju za školu te u čitanju lektira. Također smo naučili još puno stvari o čovjekovom umu i njegovim stanjima što će nam koristiti u budućem životu.
Romana Kuhar, učenica

Seminar Brzog čitanja mi se jako svidio i veoma je učinkovit. Ne samo da sam naučila brzo preplivati knjigu, već i fokusirat sa u imati drukčiji pogled na svijet i okolinu koja me okružuje. Ovaj seminar je nadmašio sva moja očekivanja!!!
Vana Halilagić, učenica

Odličan seminar koji će mi zasigurno pomoći u svladavanju školskog gradiva.
Filip Medar, učenik

Zanimljiva predavanja.
Luka Maglić, učenik

Puno sam naučila. Jako mi se sviđalo. Nadam se da ću to moći iskoristiti.
Lena Borowitz, učenica

Jako mi se svidjelo i mislim da će mi puno pomoći u školi.
Antonio Martić, učenica

Mislim da mi je ovaj tečaj koristio i da će mi poslužiti i dalje u životu. Nije bilo preteško savladati ga, ali je trebalo uložiti dosta truda i energije za to.
Nina Radun, učenica

Ovo je odličan tečaj, koristit će mi ubuduće dosta, i veoma mi je drago što u nekih 20-tak minuta pročitam knjigu od 150 stranica!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Za seminar Brzog čitanja bi se trebali odlučiti bez obzira na dob i zanimanje jer mislim da svako tko se odluči za to, može imati koristi od toga.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

– zadovoljan sam sa seminarom
– probudio je u meni želju za čitanjem beletristike
– sad, nakon seminara brže čitam
Mario Volk, dipl. ekonomista