Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 24.08. - 28.08.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 24.08. – 28.08.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj brzog čitanja me jednostavno oduševio. Niti je bio prebrz niti dosadan. Puno sam usvojila u ovih 5 dana tečaja i u potpunosti sam zadovoljna. Hvala profesorici Kristini Škaler.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovih pet dana mi je bilo super jer sam naučila nešto novo. Sada znam brže čitati, bolje razumijem tekst, bolje učitti i raditi mentalne mape. Jako mi je drago što sam išla na ovaj tečaj jer se isplatilo.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Osobno mi se tečaj brzog čitanja svidio i mislim da će mi uz još malo vježbe koristiti za učenje, lektire, fakultet… Tečaj je zanimljiv i zabavan. Naučila sam mnogo novih stvari i lijepo se družila sa ostalim polaznicima i trenericom.
Maja Tomaško, učenica

Kao prvo, ja sam od ovoga očekivao da ću brže pročitati lektire sa razumijevanjem. To se i ispunilo čak i više od mog očekivanja. Kao drugo, htio sam brže naučiti gradivo i bolje ga zapamtiti. To još nisam isprobao, ali mislim da će upaliti. Uistinu sam zadovoljan.
Lovro Brauneger, učenik