Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 03.07. - 09.07.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 03.07. – 09.07.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako sam zadovoljna ovim tečajem. Otkrio mi je novi pogleda na “svijet” čitanja. Sada puno lakše povetujem likove i radnju.
Branka Šušnjara, profesor

Jednostavan a poučan seminar s izvrsnom, svakodnevnom primjenom. Fantastična predavačica.
Franc Šušnjara, area manager

Dakle, naučila sam mnogo. Jako brzo čitam i ovaj tečaj mi je pomogao da brže učim.
Marta Matković, učenica

Vrlo sam zadovoljna vještinama stečenim na seminaru.
Eglantina Cetinić, prof.eng.

Krenuo sam na seminar ne baš potpuno uvjeren da je moguće tako brzo čitati. Mislim da sam za vrijeme seminara ubrzao čitanje, ali nisam siguran jesam li ovladao tehnikom brzog čitanja. Imam osjećaj da bi trajanja seminara trebala biti duža da i svi “slow readers” uspiju ovladati tehnikom brzog čitanja.
Igor Bjelinski, doktor medicine

Iako sam se dosta raspitivala prije nego sam se odlučila za seminar, svejedno sam bila poprilično skeptična. Sada, mogu samo reći da ono funkcionira, samo je dalje na meni koliko ću biti ustrajna u usavršavanju.
Marina Lapadatović, akademski slikar

Seminar je veoma kvalitetan. Puno pomaže kod koncentracije i čitanja. Predavanje o načinima čitanja i koncentriranja su odlična.
Tin Kosmina

Meni se jako svidio tečaj brzog čitanja jer mislim da sam savladala tehniku koja će mi sada u daljnjem školovanju samo koristiti i preporučila bih to svakom.
Anja Zubčić, učenica

Zadovoljan sa tečajem!
Gordan Zelenika, dir. kom.

Kvaliteta predavanja je odlična i brzo sam shvatila osnove.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Iako u početku nisam vjerovala u uspjeh svladavanja brzog čitanja, ostala sam iznenađena brojem knjiga koji sam u tih par dana pročitala!
Vedrana Serdar Picek, marketing koordinator