Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 29.06. - 03.07.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 29.06. – 03.07.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je, sveukupno, ostavio vrlo dobar dojam. Vrijeme je dobro organizirano i kvalitetno se provede te nema praznog hoda. „Gradivo“ obrađeno-teorija, povijest i tehnike su vrlo jednostavno i razumljivo predstavljene. Predavanje je bilo vrlo zanimljivo i nije bilo monotono, nego je zahtijevalo interakciju. Sve u svemu, vrlo vrlo dobro. Preporučam.
Doris Varga, učenica

Tečaj brzog čitanja je vrlo korisna vještina koju ću moći uvelike koristiti i primijeniti u daljnjem obrazovanju, usavršavanju ili pukoj zabavi. Drago mi je da sam prisustvovala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve je u redu, sve je za 5 samo da malo dulje traje seminar, ali trenera Ninoslava ne mijenjajte!!!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jedino što mi se ne sviđa je što kratko traje. Više bi mi se sviđalo da imamo dva sata u danu, a da umjesto jednog tjedna budu dva tjedna.
Ema Kristina Krnjajić, učenica

Meni se ovaj seminar svidio jer sada puno brže čitam i učim. Da steknem tu brzinu pomogle su mi mentalne mape. Jedina zamjerka je bila da seminari traju 4-5 sati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)