Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 18.05. - 24.05.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 18.05. – 24.05.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar me zaista oduševio. Još uvijek u nekim trenucima zastanem i pomislim: čovječe, pa ovo je fantastično, šteta što sam do sada živjela bez toga! Koncentracija mi se uvelike poboljšala te ću sada napokon bez problema pročitati sve one knjige koje sam godinama sakupljala. Juhu! I za kraj pozdrav i mile.
Ana Andrinić, referent prodaje

Jako sam zadovoljna seminarom i preporučila bih ga svakome. U početku sam bila skeptična, ali kako je vrijeme prolazilo, to sam bila uvjerenja u uspjeh. Inače, sve je bilo odlično. Od predavača i kvalitete prenošenja znanja i vještine pa do atmosfere koja je bila izuzetno ugodna. Uz malo vježbe, sigurna sam da ću u potpunosti ovladati vještinom.
Petra Katanec, ekonomist

Bio sam skeptičan što se tiče učinkovitosti seminara, ali sam odlučio probati-pa koliko god poboljšao svoje čitanje, smatrao sam-bit će dobro. Sad nakon seminara, mogu reći-činjenice su da se doista postižu značajni rezultati (barem u beletristici što smo iskusili) primjenom metode „power reading“ i zahvaljujući iznimnom treneru (Viktor Janković), u uštedi vremena prije svega-kao vjerovali ili ne, i u razumijevanju pročitanog. Međutim-svjestan sam-da je ovo početak puta-tj. procesa i da treba još dosta rada kako bi se proces automatizirao!
Đuro Lobaš, dipl.oecc

U početku sam bila malo skeptična, no sada, na kraju seminara, mogu reći da je bilo odlično i da mi nije žao vremena koje je na seminaru doslovno projurilo. Stekla sam osnovno znanje koje ću, vjerujem, dalje proširivati. Rad na sebi smatram izrazito važnim, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu, i ovo je jako dobar uvod u poboljšanje i otkrivanje vlastitih potencijala. Sigurna sam da će mi naučene tehnike u tome pomoći, a seminar ću svakako preporučiti prijateljima! Zadovoljna sam i grupom i trenerom!
Daniela Kos, ekonomistica

U sve ovo ušla sam kao veliki skeptik, a izišla i više nego zadovoljna. Promijenilo mi je pogled ne samo na čitanje nego i na gomilu drugih stvari u životu. Shvatila sam da čovjek može puno više od onoga što misli da može. Hvala vam na tome.
Zrinka Ušljebrka, ekonomist

Dobra atmosfera, vjerojatno zbog zanimljive i složne grupe i veselog trenera. Vikend je naporan (pogotovo ako se tulumari do jutra ;)), 7 sati nije malo, ali puno se dobije. Vrlo sam zadovoljna samim seminarom kao i rezultatima. Uz daljnji rad nadam se da će rezultati biti još bolji (hvala na Love to learn). Posebna pohvala ljudima u grupi koji su uvijek bili za šalu-a ni čokolade, bombona i ostalih delikatesa nije falilo. 🙂 Sve u svemu, ocjena odličan!
Mirna Malbašić, studentica

Pa, eto, super! Došla u nevjerici, ali u ovih sam se tjedan dana pošteno načitala. I to sa užitkom. 🙂 nadam se da ću ovu tehniku još više poboljšati. I, naravno, već sam preporučila svojim kolegama ovaj tečaj.
Hana Bulić, student

Tečaj preporučujem svima. Odlično je. Ovih tjedan dana sam se proveo odlično. Na seminaru se uopće nisam umorio. Još jedanput preporučam ga svima.
Dino Murčehajić, učenik