Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 24.04. - 30.04.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje od 24.04. – 30.04.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uz ne veliko očekivanje od ovog seminara, iznenađena sam uspjehom i stvarnim rezultatima tehnike brzog čitanja. Grupa je bila odlična, mala i istog godišta, pa nam je dinamika bila odgovarajuća. No, najviše me je iznenadila trenerica, njen pristup i lakoća uvođenja potpuno nove vještine. U svakom slučaju, rezultat je definitivno više od očekivanog. Oduševljena sam.
Nina Novak, prevoditelj

Ovo je izuzetno zanimljivo, moja prevelika analitičnost ne dozvoljava mi da u potpunosti iskoristim ovaj tečaj. Istovremeno me ista ta analitičnost tjera da ”otvorim mozak” i nadiđem granice svog čitanja. Da li je ovo kontradikcija? Vidimo se na sljedećem tečaju.
Ana Pleše, dipl. ing. matematike

Velika opuštenost i užitak. Otvore se novi vidici.
Silvija Pejčić Bilić, savjetnik

Mislim da je seminar vrlo zanimljiv i koristan, vrijeme mi je brzo prošlo i nadam se da ću tehniku čitanja moči koristiti kako u svakodnevnom životu, tako i pri čitanju stručne literature.
Ljiljana Valas – Juraj, službenica

Seminar me u svakom pogledu i više nego pozitivno iznenadio. Očekivanja koja sam imao su nadmašena i dobio sam poticaj za daljnji razvoj u ovom području.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)