Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 14.04. - 19.04.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje sa Ribnjaka od 14.04. – 19.04.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako sam zadovoljan tečajem Brzog Čitanja. Prije nisam vjerovao da se knjige sa preko 250 str. mogu pročitati u 40 minuta. Sada mislim drugačije i mogu pročitati više knjiga u kratkom vremenu i to sa razumijevanjem. Sad mogu čitati lektire taman prije sata hrvatskog. Vrlo zadovoljan i svima preporučujem da pohode tečaj.
P.S. Idem se kladiti s prijateljima tko će prije pročitati knjigu.
Grgo Petrov, učenik

Zadovoljan sam tečajem brzog čitanja. Mislim da mi je tečaj koristio i da sam unaprijedio svoje čitanje, pod tim mislim na brzinu i razumijevanje.
Tin Rožman, učenik

Seminar Brzog Čitanja jako mi se svidio. U kratkom vremenu sam naučila tešku vještinu. Predavač seminara mi se jako svidio i ima kvalitetan način rada. Prije nisam vjerovala da se knjiga od preko 200 stranica može pročitati sa potpunim razumijevanjem u otprilike 40 minuta. Tečaj mi se jako svidio i bio je više nego zanimljiv.
Josipa Petrov, učenica

Dobro, zanimljivo, korisno i naporno!
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Tečaj je ispunio sva moja očekivanja.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Tečaj mi se jako svidio jer je bio jako zabavan i koristan. Šteta što ne traje duže. Mislim da će mi puno pomoći u školi. Voditeljica je super!
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Izuzetno sam zadovoljan sa ovim tečajem te smatram da sam vrlo dobro iskoristio Uskršnje praznike. Sve što sam ovdje naučio primjenjivat ću kod učenja ili čitanja bilo koje druge knjige (lektira, beletristika…)
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Ja sam iznimno zadovoljan ovim tečajem. Puno će mi pomoći u mome životu. U lektirama i učenju. Predlažem svim mladim i starima.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Tečaj mi se svidjeo zato što se sve temelji na opuštanju, kako se potpuno opustiti. Vjerujem da sam poboljšao svoje razumijevanje riječi, rečenica, puno brže prolazi vrijeme kada radim mentalne mape, opuštanje, brzo čitanje, nego kad je samo sjedi i čitaj. Zabavio sam se i nešto novo naučio.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)