Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 14.04. - 19.04.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 14.04. – 19.04.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Predavač stručan, motivira polaznike i stvara seminar još zanimljivijim. Niti u jednom trenutku nisam požalila što sam upisala seminar jer znam da će mi koristiti u daljnjem učenju i obrazovanju. Odlično je znati brzo čitati.
Matea Atanasovski, učenica

Ovaj seminar mi se jako svidio i mislim da će mi puno pomoći u daljnjem učenju i radu. Sada mi se više sviđa čitati jer mi je lakše, a i brže.
Martina Drljanovčan, učenica

Zadivljen sam kako za veoma kratko vreme se mogu pomeriti granice klasičnog čitanja.
Aleksandar Stjepanović, student

Tečaj je bio vrlo zanimljiv i poučan. Odlično sam se zabavio i svladao tehnike brzog čitanja. Svaka pohvala!
Zdeslav Jukić, učenik

Seminar je vrlo zanimljiv i dosta zahtjevan. Malo mi je bilo teško jer sam nakon seminara išla na posao, ali nije nemoguće jer ne traje tako dugo. Uglavnom zadovoljna sam i sa sobom i sa seminarom i sa predavačem.
Ivanka Pavlek, med. sestra

Bilo je zanimljivo, novo iskustvo. Nije mi žao što sam pohađala tečaj. Mislim da će mi tečaj puno pomoći. Svakako ću se brzim tečajem koristiti u životu. Puno sam naučila.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Sa seminara sam puno toga naučila, bilo je jako zanimljivo i korisno. Svidjelo mi se brzo čitanje jer je jako korisno.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Tečaj je vrlo pozitivno utjecao na moje čitanje i učenje. Preporučam svima koji nemaju vremena za čitanje da pohađaju ovaj tečaj jer sigurno neće požaliti.
Lea Luketić, učenica