Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 20.03. - 26.03.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 20.03. – 26.03.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Oduševljen sam s kojom brzinom čovjek može čitati knjige i to već nakon samo nekoliko sati programa. Program je jednostavan za savladati, brzina čitanja se mnogo puta povećava, čita se sa razumijevanjem i takav način čitanja se lako usvoji i ne zaboravlja. Želio bih pohvaliti predavačicu prof. Boženu Končurat na vrlo dobrom prenošenju znanja. Cijelom timu InOptimum želio bih mnogo uspjeha jer rade koristan posao koji pomaže ljudima.
Milan Pavić, liječnik

Seminar brzog čitanja sam upisao na temelju preporuke, koju ću proslijediti sa oduševljenjem i mojim poznanicima. Tečaj mi se strašno dopao te sam jako sretan što sam ga upisao jer će mi puno koristiti u životu. Hvala.
Goran Basta, hotelijer

Zadovoljan sam svojim napretkom u brzini čitanja i u poboljšanju koncentracije pri čitanju. Predavanja su bila odlična i nadam se da će mi sve ovo dobro doći u daljnjem školovanju i životu.
Danijel Hlišć, učenik

Bilo je jako zanimljivo i nadmašilo je moja očekivanja. Bez obzira na ”brzo čitanje”, dojmovi i osjećaji koje tekst izaziva nisu ništa slabiji od ”klasičnog” čitanja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)