Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 13.03. - 19.03.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 13.03. – 19.03.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj preporučujem svakome tko je željan novih i korisnih znanja i vještina. Meni je pomogao pri učenju za fax, obavljanju svakodnevnih poslovnih zadataka. Od srca preporučujem svakome. Pozdrav!
Mladen Drašković, komercijalist

Usprkos početnom ne vjerovanju (ne povjerenju), da se za cca 24h može uspješno savladati tehnika brzog čitanja, ponukan znatiželjom (isključimo financije) došao sam na seminar za koji na kraju mogu reći da me je oduševio. Sada mogu čitati brzo sa dobrim razumijevanjem pročitanog teksta. Za to sam zahvalan voditelju tečaja g. Ninoslavu Šebestijanu koji me je kao i ostale sudionike vodio kroz tečaj. Vjerujem da je njegov način vođenja seminara puno utjecao na naš uspjeh.
Milan Kihalić, ing. građ.

Vrlo zanimljivo i korisno. Vidim napredak u čitanju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je bio zanimljiv i poučan. Mislim da će mi naučeno pomoći u uspješnijem studiranju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar brzog čitanja je vrlo poučan, interesantan je za slušanje od strane predavača Nine, a istim se nauči nova vještina koja će mi u životu sigurno mnogo pomoći u svakodnevnom čitanju, učenju za fax i dr.
Siniša Draganić, elektrotehničar