Utisci polaznika Power reading seminaraSamobor, 27.02. - 05.03.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje u Samoboru od 27.02. – 05.03.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Oduševljena sam seminarom i predavačem. Ne mogu vjerovati da sam u tako malo vremena pročitala toliko knjiga, a još smo se uz sve to i igrali i naučili puno stvari. Došla sam na seminar zbog slabe koncentracije i naučila puno toga o fokusu tj. uvidjela da nije tako teško skoncentrirati se. Hvala!
Lea Šorić, hotelijersko turistički tehničar

Tečaj mi je bio vrlo zanimljiv i edukativan pogotovo jer smo imali vrlo simpatičnog, zabavnog i stručnoga predavača Ninoslava, kojega ovim putem pohvaljujem u izvršavanju svojih dužnosti. S veseljem sam dolazio na svaki tečaj jer sam znao da se na njemu mogu opustiti i zaboraviti na sve brige te da je tu gospodin Ninoslav koji me je iz dana u dan uveseljavao svojim šalama i vježbama. Još jedanput pohvaljujem gospodina Ninoslava. HVALA!
P.S. Molio bih da, ako će se seminar održavati još koji put u Samoboru, a održavat će ga Nino molio bih da me se obavijesti na e-mail, vrlo rado ću se odazvati.
Petar Krešimir Vidović, učenik

Isprva sam bio skeptičan prema svemu tome. Čak mi se i tijekom seminara činilo da je to neka zabluda, ali na kraju, zadnji dan sam se iznenadio rezultatom testa. Za poboljšanje brzog čitanja treba još vježbe, vjerujem da bih još bolje napisao test, da sam malo dulje trenirao, ali sve u svemu sam veoma zadovoljan postignutim.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar brzog čitanja će mi pomoći oko učenja, a najviše oko lektira. Svidjele su mi se vježbe koje smo radili i knjige koje smo čitali. Sve u svemu super.
Toni Tandarić, školarac

Isprva sam mislio da će biti malo dosadno, ali mi je na kraju ispalo zabavno i korisno. Naučio sam puno dragocjenih savjeta koje ću sa zadovoljstvom koristi u budućnosti. Predavač je super, simpatičan, voli se našaliti. Vježbe su bile zabavne. Nisam baš čitao puno knjiga u zadnje vrijeme, ali zbog ovog tečaja mi neće trebati toliko vremena za jednu knjigu. Sve u svemu, moj dojam je super!
Nikola Grbavac, učenik

Odličan seminar. Ako sam u početku i imala određenu skepsu, definitivno je više nemam. Sigurna sam da će mi ove vještine u mnogome koristiti. Predavač je također izvrstan; jasan, glasan, razumljiv i praktičan.
(po želji polaznika utisak je anoniman)