Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 16.01. - 22.01.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 16.01. – 22.01.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo sam zadovoljna sa svim informacijama i tehnikama koje sam slušala, uvidjela i naučila na ovom seminaru. Tijekom školovanja nisam se imala mogućnosti sa ovime susresti. Smatram da je ovo jako dobro i trebalo bi puno ljudi potaknuti da dođe na ovakve seminare. Najviše su mi se svidjele MM koje puno pomažu.
Marija Radanec, šef pod. centra

Mislim da mi je seminar brzog čitanja dosta pomogao. Ubrzao sam čitanje koje će mi prvenstveno pomoći u učenju za fakultet. Ne nauči se samo brzo čitati, već isto tako i kako poboljšati koncentraciju i razumijevanje.
Marko Mileta, student

Izvrstan i vrlo koristan seminar! Osim kvalitetno prenesenog znanja, bilo je lijepo učiti u vrlo vedroj atmosferi. Vrlo ugodno i korisno provedeno vrijeme, uz puno pročitanih knjiga.
Željana Bošnjak Cihlar, IT revizor

Meni se ovaj seminar svidio iz više razloga. Prvo naučila sam puno brže čitati, kako učiti, bolje izdrađivati mentalne mape, sada imam veću ljubav prema knjigama. Jednom riječju zadovoljna sam. Ovaj tečaj Brzog čitanja preporučila bih ostalima.
Lucia Dražić, učenica

Pohađajući Vaš seminar, upoznao sam izuzetno inteligentnog i nadasve pametnog i stručnog, našeg predavača NINOSLAVA, koji nam je u ovih nekoliko susreta, prenio cijeli niz, malih (za njega), ali velikih za nas, umijeća, koje ćemo u budućnosti koristiti. Uživao sam u svakoj minuti, učeći, budno prateći i naprosto relaksirajući se u dobroj atmosferi „učenja čitanja“. Puno hvala na svemu!
Marijo Cukar, privatni poduzetnik

Ovaj seminar je bio odličan i zanimljiv. Sve pohvale treneru Ninoslavu koji je meni i mojoj grupi pomogao i naučio nas kojim tehnikama da čitamo. Nakon ovog tečaja sam više zavolila knjige i čitanje. Ovaj tečaj preporučam svima, mladima i starima. Sve pohvale!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Mislim da će mi seminar pomoći u učenju na fakultetu. Jako sam zadovoljan sa seminarom i svaka pohvala treneru Ninoslavu. Svima preporučam da upišu ovaj seminar jer sigurno neće požaliti.
Hrvoje Horvat, student

Vrlo interesantan i usrdno se nadam, uspješan seminar koji mi je proširio vidike i mogućnosti ovakvog napretka. Iako će iziskivati još dosta vježbe i rada sa moje strane, probat ću naučene tehnike primijeniti u svakodnevnom životu i radu, a kako bih se mogla lakše nositi s mnoštvom novih (i starih) obveza, te uživati čitajući mnoge dobre knjige koje sam skupila godinama ne imajući ih vremena pročitati (dosad!)
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jako je zanimljivo vidjeti koliko brzo možemo čitati i pritom zapamtiti zaista puno podataka. Ovakav pristup nekom tekstu (mentalne mape) vrlo je kreativan, šaren, zanimljiv i praktičan. Tehnike opuštanja i fokusiranja su izvrsne. Puno sam naučila, predavač je izvrstan i lijepo prenosi svoje znanje, a naučeno ću sigurno koristiti za čitanje knjiga i lakše pripremanje ispita.
Tajana Volf, aromaterapeutkinja