Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 11.05. - 17.05.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 11.05. – 17.05.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo sam zadovoljan pristupom predavača i načinom na koji stimulira polaznike da ustraju i spoznaju koliko su postigli. Predavanja prolaze u hipu, a rezultati su očiti.
Roko Grbin, inspicijent

Seminar mi je otvorio jednu novu i vrlo zanimljivu perspektivu. Iznenađena sam mogućnostima koje se pružaju (u pozitivnom smislu)… Hvala.
Ivona Starjački, službenica

Zadovoljan sam tečajem. A sada ostaje na meni da još malo nastavim tih 14 dana.
Dražen Berdin

Jako mi se sviđa ovaj novi način čitanja. Puno je brži i onda imam vremena pročitati više knjiga. Zabavno je raditi mentalne mape i pomažu mi da se sjećam detalja. Potrudit ću se nastaviti vježbati i nadam se da ću ovo što sam naučila i primjenjivati.
Iva Gudelj, učenica

Seminar/tečaj PR je najbrži način da se usvoje znanja i vještine potrebne za upijanje velikih količina tekstova. Okruženje je odlično, instruktori energični i kvalitetni. Znanje i vještine koje se nauče ovdje primjenjive su i korisne u životu od fakulteta do posla. Preporučio bih svakome!
Luka Mužinić, student

Zadovoljan sam tijekom i načinom održavanja seminara brzog čitanja. Mislim da sam dobio uvid u nove vještine i načine čitanja koje sada treba samo nadograditi.
Miran Pokupec, student

Ovaj tečaj mi je ispunio očekivanja. Smatram da nisam u potpunosti savladao ovaj tečaj, jer mislim da se on ne može savladati u tjedan dana već se mora nekoliko tjedana intenzivno vježbati. Moram pohvaliti trenericu, izvrsno je odradila svoj posao te mi je pomogla u boljem prihvaćanju novih tehnika. Atmosfera na nastavi je bila odlična. Uglavnom, mislim sve najbolje i preporučit ću ovaj tečaj zainteresiranim prijateljima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Super predavačica + atmosfera u grupi + punoooo novih i korisnih spoznaja + hrpetina pročitanih knjiga = IN OPTIMUM tečaj PR-a 🙂
Dijana Oštarčević, student

Super! Naučio sam.
(po želji polaznika utisak je anoniman)