Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 07.01. - 11.01.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 07.01. – 11.01.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar mi se jako svidio zbog toga što nas se puno poticalo na rad, savjetovalo i učilo optimističnom pristupanju tom načinu čitanja i učenja.
Martina Drvar, učenica

Nakon što sam prošla ovaj tečaj čitam mnogo brže. Mislim da će mi to pomoći u učenju i da ću brže čitati lektiru, ali i druge knjige.
Roberta Blečić, učenica

Seminar mi je jako pomogao. Puno će ovisiti o vježbi, ali sam zadovoljna. Moja je procjena da sam se ubrzala 3-4 puta. Očekivala sam puno manje, možda me je baš to kočilo u napretku?! Voljela bih da je Nino bio stroži, vjerojatno bi me to tjeralo više naprijed (ali on je izvrstan predavač i učitelj i ovako). Držim da bi seminar trebao biti u 2 ciklusa, da ne odustanemo s vremenom od tehnike – ali mogućnost povratka je zaista odlična prilika za polaznike. Hvala vam.
Ivana Škaričić, profesor

Izuzetno sam zadovoljna sa ”svojim” predavačem! Predavač koji je vodio seminar prenio je pozitivnu energiju na mene, a svojom vjerom u moje sposobnosti probudio u meni osjećaj ponosa i želju da već danas primjenim naučene metode. Ovom prilikom želim mu se zahvaliti za sve naučeno i na hrpi ideja koje jedva čekam da ih izbacim na papir. Nino puno ti hvala.
Tina Tortić, prof. defektolog

Seminar brzog čitanja je poučan, zanimljiv i može se upotrijebiti svugdje.
Krešimir Ivančić

Na tečaju je bilo zabavno, mislim da sam dosta ubrzao svoje čitanje, i nadam se da će mi to pomoći ubuduće.
Dominik Galić, učenik

Zadovoljan sam sa seminarom. Dosta sam ubrzao čitanje, mislio sam da će ići još brže ali to je vjerojatno do mene.
Miran Perić, učenik

Svidio mi se tečaj. Mislim da sam stvarno poboljšala svoje čitanje. Bilo je malo naporno, ali bilo je super. Super je to što nismo čitali cijelo vrijeme, nego smo radili i malo drugih stvari. Uglavnom sve 5. trener je odličan, sve pohvale.
Iva Krenek, učenik

Jako sam zadovoljan ovim seminarom jer će mi pomoći u učenju i čitanju.
Renato Vujnović, učenik

Jako sam zadovoljna ovim seminarom i nadam se da će mi puno koristiti u daljnjoj budućnosti. Ali, nadala sam se da će biti više govora o metodama učenja.
Emily Majer, učenica

Na tečaju je bilo super. Postigla sam sve što sam htjela i zbog čega sam došla. Ako ću imati priliku, doći ću još jednom vježbati.
Paula Galić, učenica

– dojmljivo je iskustvo ubrzanja čitanja u tako kratkom vremenu i to je super iskustvo za mene!!!
– referent je vrlo angažiran da prenese potrebno znanje i tehnike
– mislim da je svim jasno u čemu leži uspjeh: vježbati i vježbati!
– savjetujem više obraćanja pažnje učesnicima da piju puno i redovito vodu
– vrijedno je razgibavanje, jer se puno sjedi i mentalno ”napreže”.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je zapravo predstavljanje mogućnosti bržeg čitanja. Na seminaru se dobiju upute, iskusi ubrzavanje čitanja, a veći dio zapravo tek slijedi, treba stalno vježbati jer o tome ovisi brzina čitanja. Sve što se ne koristi se zaboravlja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj seminar mi je puno pomogao da brže čitam. Sad će mi biti puno lakše učiti i čitati. Jako sam zadovoljan ovim seminarom.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam sa seminarom i sva moja išćekivanja su ispunjena. Mislim da je seminar brzog čitanja korisno utrošeno vrijeme što je svakako isplativ potez u današnje ubrzano doba.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Mislim da je ovaj seminar jako koristan, jer mi poboljšava tehnike čitanja i ubrzava. Ja osobno sam jako zadovoljna.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Predavač je prva liga. Detaljan, strpljiv, stručan i nadasve zanimljiv. Sve u svemu sam zadovoljna tečajem i nadam se će mi pomoći u napredovanju što se čitanja i učenja tiče. Nadala sam se da će biti više govora o metodama učenja. I to je to.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Po meni je ovaj seminar bio poučan i zabavan. Učitelj je zabavan i smiješan. Ja bi ovaj seminar preporučila svim čitačima i ljubiteljima knjige, ali također i onim kojima knjiga nije najbolji prijatelj jer bi ga možda ovaj seminar mogao potaknuti da zavoli knjigu (vjerujte mi, imam iskustva).
(po želji polaznika utisak je anoniman)