Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 12.12. - 18.12.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 12.12. – 18.12.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Smatram da je ovo odlična stvar tj. metoda koju bi trebali svi naučiti tj. koristiti zbog kvalitete vlastitog života, a i društva. Mislim da se treba uvesti u osnovno školovanje! Hvala!
Gabrijela Đuras, apsolvent

Pružila mi je osjećaj novog početka, optimizma, radosti i životnog entuzijazma. Prekrasan osjećaj, koji nadam se neće više nikad nestati.
Ljiljana Lončar, komercijalist

Seminar je odlično napravljen, nudi puno prostora za napredak, poboljšanje brzine i kvalitete čitanja i dobru bazu za daljnji rad na sebi.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Smatram da mi je seminar pružio uvid u novi način čitanja, ali i shvaćanja nekih zakonitosti mozga. Predavačica je bila kvalitetna i s puno entuzijazma i volje prenosila znanje i uvodila nas u metodu. Nažalost, ja osobno nisam uspio savladati tehniku u cijelosti, ali se nadam da ću uz daljnju vježbu uspjeti savladati metodu u potpunosti.
Tomislav Platužić, dipl. ing. građ.

Zaista interesantno i poučno! Uz sve to jako zabavno i nadahnjujuće! Velika pohvala voditeljici Nikolini! Nije jednostavno, ali vrijedi uloženog truda i vremena!
Domagoj Lindinger, dipl. ing. nutricionist

Dojam je vrlo pozitivan. Jako puno korisnog znanja i informacija o široj temi ljudskog uma.
Marijan Novak, ing. zračnog prometa

Jako sam zadovoljna seminarom jer je bio poučan, zanimljiv i zabavan. Svidjelo mi se što sam upoznala nove i zanimljive ljude, svidjela mi se dinamika seminara.
Katarina Bojanić, student